• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină »  Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți 
Ovo-Lacto-Vegetarian

 Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți

Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți

Recipe by vk

Nimic nu se compară cu rețetele simple, care îți aduc aminte de copilărie, când nelipsita omletă cu ceapă verde, de primăvară, îți mângâia papilele gustative dimineața!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3 3 ouă

  • 4 4 fire de ceapă

  • 2 2 linguri de ulei fl. soarelui

  • 15-20 g 15-20 unt

  • sare și piper după gust

Directions

  • Sparge 3 ouă într-un castron și amestecă-le bine cu puțină sare și piper proaspăt măcinat.
  • Taie 4 cepe în fâșii subțiri, separatând partea albă de cea verde.
  • Încinge o tigaie și adaugă 1-2 linguri de ulei.
  • Călești mai întâi partea albă și puțin din tulpină a cepei în ulei încins până devin ușor călite și încep să se rumenească.
  • Adaugă unt în tigaie pentru un gust lăptos și aromă.
  • Distribuie uniform ouăle bătute peste ceapă și lasă-lle să se coacă la temperatură ridicată.
  • Adaugă și partea verde a cepei peste ouă și o lași să se rumenească.
  • Nu întorci oul, îl lași să se coacă uniform pe o parte.
  • Oprește focul când oul este gata și a căpătat o culoare frumoasă.
  • Așează oul pe o farfurie și îl poți servi cu castravete, roșii și brânză, după preferință.

Recipe Video

Related Posts

Musaca de Cartofi, cu Spanac fără Carne – Un deliciu de la mic la mare

aprilie 24, 2024

Tocinei Bucovineni: Așa de bun, că te lingi pe degete și ceri mai mult

martie 22, 2024

Cașcaval de Casă, cu doar DOUĂ INGREDIENTE – [CAȘ OPĂRIT] 

martie 13, 2024

 Rulouri de spanac și telemea – Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ

februarie 16, 2024
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

Cină / Prânz

Rață pe Varză – Cum să faci o RAȚĂ SUCULENTĂ la cuptor

Cină / Prânz

Sushi de casă cu Ghimbir murat și Wasabi | Rețeta Sushi

Cină / Prânz

Salată de Dovlecei cu şuncă afumată – O altfel de salată de dovlecei

Vă propun o variantă diferită de salată cu dovlecei: salată de dovlecei opăriți cu șuncă…

Cină / Prânz

Rețete cu Paste | Lasagna Bolognese | Sos Ragu Bolognese

Cină / Prânz

„Risotto” de Conopidă cu Legume – Ceea ce am eu aici este de senzație – Atât de bun încât nu-ți va veni să crezi

Acest fel de mâncare, pe care l-am denumit “Risotto de Conopidă cu Legume”, este ideal…

Prăjituri / Dulciuri

Fursecuri aromate cu cafea – Perfecte pentru răsfățul de dimineață

Dacă ești un iubitor devotat al aromei îmbietoare de cafea și îți dorești să încerci…

Cină / Prânz

Omletă la cuptor plină de savoare – Așa ceva trebuie să încerci

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.