Parizer de casă – Dacă știam că se face așa de ușor, îl făceam numai acasă
Recipe by vkAcest parizer de casă, realizat din piept de pui, cu supă de legume și agar-agar, nu este doar sănătos, ci și extrem de gustos, perfect pentru orice sandviș sau gustare rapidă. Această rețetă este simplă, rapidă și incredibil de satisfăcătoare, perfectă pentru a fi pusă în sandvișuri sau servită alături de o salată proaspătă.
Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
1 kg 1 piept de pui
60 g 60 untură de pasăre
250 g 250 țelină
3 3 morcovi medii
2 2 cepe medii
1 1 lingură piper
3 3 frunze dafin
10 g 10 sare
2 l 2 apă fierbinte, din care vom păstra 600 ml supă
10 g 10 agar agar
5 g 5 usturoi granulat
1 1 linguriță boia de ardei dulce afumată
200 ml 200 suc de sfeclă