• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Paste Orzo cu Ciuperci și Sos de Roșii – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat
Cină / Prânz

Paste Orzo cu Ciuperci și Sos de Roșii – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Paste Orzo cu Ciuperci și Sos de Roșii - Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat

Paste Orzo cu Ciuperci și Sos de Roșii – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat

Recipe by vk

Ai aici o rețetă uimitoare de Paste Orzo cu Ciuperci și Sos de Roșii care vă va cuceri papilele gustative. Pastele orzo sunt un ingredient minunat, cu forma lor mică și sferică, care absoarbe perfect aromele și așa cum veți vedea în această rețetă, se pot combina perfect cu ciupercile și sosul de roșii pentru a crea o experiență culinară memorabilă.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 paste orzo

  • 300 g 300 mix de legume congelate (păstăi, mazăre, porumb, morcov)

  • 500 ml 500 suc de roșii

  • 400 ml 400 sos pentru pizza/paste

  • 350 g 350 ghebe la borcan

  • 1 1 ceapă roșie medie

  • 800 ml 800 apă

  • 50-60 ml 50-60 ulei de măsline

  • 1 1 linguriță sare

  • 1 1 linguriță rasă piper

  • 1 1 căciulie usturoi

  • 1 1 linguriță oregano uscat

Directions

  • Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și adăugați sare, piper, usturoiul mărunțit, și ceapa roșie tăiată mărunt.
  • Gătiți pentru 30 de secunde, apoi adăugați ghebele clătite și mixul de legume. Lăsați să se gătească pentru 2-3 minute.
  • Adăugați pastele Orzo și prăjiți-le ușor pentru a caramelizează amidonul.
  • Adăugați sucul de roșii și sosul de pizza, apoi completați cu apa. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional. Ajustați cantitatea de apă după necesitate.
  • Gustați și ajustați condimentele, adăugați zahăr dacă este necesar pentru a reduce aciditatea.
  • Serviți pastele ca atare pentru o variantă vegană sau adăugați parmezan ras pe deasupra pentru o variantă ovo-lacto-vegetariană.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Salată cu Paste și Legume [PLUS] Maioneză de Avocado de POST, VEGAN

Cină / Prânz

Supă cremă de dovlecel – Super fină și gustoasă

Post

Prăjitură Dietetică de POST cu MORCOV, Fără ZAHĂR 

Cină / Prânz

Pilaf cu Linte Roșie, rețetă de POST – Gata în doar 20 minute – Mâncărică de linte roșie cu orez

Rețete pentru Iarnă

Suc de Roșii – Simplu, gustos și sănătos – Fără zahăr, fără conservanți

Nimic nu este mai adevărat: aceasta este cea mai simplă și delicioasă rețetă de suc…

Mâncare de Paște

Umplutura Transformată în Pască fără aluat – Rețetă de pască rapidă fără aluat – Pască cu smântână

Cină / Prânz

Orez de stepă cu piept de pui și bacon – Deliciu de neimaginat 

Mâncare de Paște

PASCĂ CU BRÂNZĂ DE VACI | PASCĂ CU BRÂNZĂ DE VACI PE BLAT DE BISCUIȚI

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.