47 Vezi rețeta
Pieptul de curcan umplut cu surprize delicioase, un mix de legume inedit și cremă de brânză, perfect pentru o cină specială sau pentru a impresiona invitații. O combinație surprinzător de gustoasă și aromată, care reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la alte rețete de carne grea sau fast-food. Îi vei impresiona pe toți cei de la masă, devenind o călătorie plină de surprize în gust și textură.
Ingrediente
Ingrediente piept de curcan umplut legume și cremă de brânză:
- 2 lobi din pieptul de curcan
Marinada pentru pieptul de curcan:
- 40-50 ml ulei de măsline
- 1 linguriță rasă oregano
- 5 g sare
- 1/2 linguriță boia dulce afumată
- 1/2 piper proaspăt râșnit
- 6 c ăței de usturoi
- o mână bună de spanac
- roșii deshidratate, aromate
- 1 ardei gras galben
- 300 g cremă de brânză
- 50 g parmezan ras
- 3 ouă
Preparare
- Tăiați o incizie în partea groasă a pieptului de curcan pentru a forma un buzunar.
- Amestecați uleiul de măsline, oregano, sare, boia, piper și usturoi, și aplicați pe pieptul de curcan, inclusiv în interiorul buzunarului.
- Lăsați la marinat în frigider pentru 2-3 ore.
- Tocați spanacul, roșiile deshidratate și ardeiul galben.
- Amestecați cremă de brânză, parmezan, spanac, roșii deshidratate și ardei galben.
- Umpleți buzunarul fiecărui lob de piept de curcan cu amestecul de cremă de brânză.
- Trecerea fiecărui lob prin făină de porumb, ou bătut și pesmet.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Coaceți pieptul de curcan timp de aproximativ 70-80 de minute până când se formează o crustă crocantă și carnea este gătită.