Piept de curcan umplut cu surprize delicioase: legume și cremă de brânză

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Pieptul de curcan umplut cu surprize delicioase, un mix de legume inedit și cremă de brânză, perfect pentru o cină specială sau pentru a impresiona invitații. O combinație surprinzător de gustoasă și aromată, care reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la alte rețete de carne grea sau fast-food. Îi vei impresiona pe toți cei de la masă, devenind o călătorie plină de surprize în gust și textură.
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

Ingrediente piept de curcan umplut legume și cremă de brânză:
  • 2 lobi din pieptul de curcan
Marinada pentru pieptul de curcan:
  • 40-50 ml ulei de măsline
  • 1 linguriță rasă oregano
  • 5 g sare
  • 1/2 linguriță boia dulce afumată
  • 1/2 piper proaspăt râșnit
  • 6 c ăței de usturoi
  • o mână bună de spanac
  • roșii deshidratate, aromate
  • 1 ardei gras galben
  • 300 g cremă de brânză
  • 50 g parmezan ras
  • 3 ouă

Preparare
 

  1. Tăiați o incizie în partea groasă a pieptului de curcan pentru a forma un buzunar.
  2. Amestecați uleiul de măsline, oregano, sare, boia, piper și usturoi, și aplicați pe pieptul de curcan, inclusiv în interiorul buzunarului.
  3. Lăsați la marinat în frigider pentru 2-3 ore.
  4. Tocați spanacul, roșiile deshidratate și ardeiul galben.
  5. Amestecați cremă de brânză, parmezan, spanac, roșii deshidratate și ardei galben.
  6. Umpleți buzunarul fiecărui lob de piept de curcan cu amestecul de cremă de brânză.
  7. Trecerea fiecărui lob prin făină de porumb, ou bătut și pesmet.
  8. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
  9. Coaceți pieptul de curcan timp de aproximativ 70-80 de minute până când se formează o crustă crocantă și carnea este gătită.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.