Piept de curcan umplut cu surprize delicioase: legume și cremă de brânză
Recipe by CristinaPieptul de curcan umplut cu surprize delicioase, un mix de legume inedit și cremă de brânză, perfect pentru o cină specială sau pentru a impresiona invitații. O combinație surprinzător de gustoasă și aromată, care reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la alte rețete de carne grea sau fast-food. Îi vei impresiona pe toți cei de la masă, devenind o călătorie plină de surprize în gust și textură.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
- Ingrediente piept de curcan umplut legume și cremă de brânză:
2 2 lobi din pieptul de curcan
- Marinada pentru pieptul de curcan:
40-50 ml 40-50 ulei de măsline
1 1 linguriță rasă oregano
5 g 5 sare
1/2 1/2 linguriță boia dulce afumată
1/2 1/2 piper proaspăt râșnit
6 c 6 ăței de usturoi
o mână bună de spanac
roșii deshidratate, aromate
1 1 ardei gras galben
300 g 300 cremă de brânză
50 g 50 parmezan ras
3 3 ouă
Directions
- Tăiați o incizie în partea groasă a pieptului de curcan pentru a forma un buzunar.
- Amestecați uleiul de măsline, oregano, sare, boia, piper și usturoi, și aplicați pe pieptul de curcan, inclusiv în interiorul buzunarului.
- Lăsați la marinat în frigider pentru 2-3 ore.
- Tocați spanacul, roșiile deshidratate și ardeiul galben.
- Amestecați cremă de brânză, parmezan, spanac, roșii deshidratate și ardei galben.
- Umpleți buzunarul fiecărui lob de piept de curcan cu amestecul de cremă de brânză.
- Trecerea fiecărui lob prin făină de porumb, ou bătut și pesmet.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Coaceți pieptul de curcan timp de aproximativ 70-80 de minute până când se formează o crustă crocantă și carnea este gătită.