• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Pizza Puturosului – Fără aluat, la cuptor – O rețetă de mic dejun rapid și super gustos
Cină / Prânz

Pizza Puturosului – Fără aluat, la cuptor – O rețetă de mic dejun rapid și super gustos

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Pizza Puturosului - Fără aluat, la cuptor

Pizza Puturosului – Fără aluat, la cuptor

Recipe by vk

O pizza rapidă, fără aluat, dar plină de savoare, perfectă pentru orice dimineață leneșă. O rețetă de mic dejun rapid și super gustos, nu vrei să ratezi așa ceva: Pizza PUTUROSULUI fără aluat, la cuptor. Este ideală pentru diminețile în care timpul este scurt, dar pofta de ceva delicios este mare!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 1 lipie mai groasă

  • 2 2 ouă

  • 100 g 100 brânză cu smântână

  • 100 g 100 roșii cherry

  • 100 g 100 salam

  • 100 g 100 cașcaval

  • 10 10 feliuțe dovlecel

  • 1 1 ardei gras

  • 1/2 1/2 linguriță sare

  • 1/2 1/2 linguriță oregano

  • 1 g 1 piper

  • Opțional: mozzarella, ulei de măsline

Directions

  • Luați o lipie mai groasă, care va înlocui aluatul clasic de pizza. Ungeți generos lipia cu un amestec de brânză și smântână pentru a crea o bază cremoasă și savuroasă.
  • Spargeți câteva ouă peste lipie, distribuindu-le uniform. Adăugați roșii cherry tăiate pe jumătate. Adăugați ardei gras feliat subțire. Adăugați salam picant pentru un gust intens. Adăugați felii de dovlecel pentru prospețime. Presărați cașcaval ras pentru a obține o crustă aurie și delicioasă.
  • Puneți lipia pregătită într-o tavă. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 10 minute.
  • Asigurați-vă că lipia devine crocantă la margini, brânza și smântâna se topesc frumos, iar ouăle se gătesc perfect.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Plăcinte moldovenești cu brânză dulce și sărată – A ieșit ceva ce nu pot explica în cuvinte

Vizionează acest video pentru a vedea cum prepar eu plăcintele moldovenești și care este reacția…

Cină / Prânz

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Prăjituri / Dulciuri

Desertul Care Cucerește Lumea – Rețeta De Tiramisu Original 

Mâncare de Paște

Pască cu Brânză de Vaci și Stafide | Pască cu Aluat de Cozonac | Pască Tradițională

Cină / Prânz

Mă duce cu gândul direct în Deltă! Așa gust mai rar… Plachie de crap

Cină / Prânz

Calcan, Regele mării negre, gătit simplu – Pe Pat de Legume Aromate

Ciorbă / Supă / Borș

Supă Cremă de Ciuperci | Cum se face supa cremă de Ciuperci | Rețete cu Ciuperci

Cină / Prânz

Souffle SUISSESSE | Le Gavroche by Michel Roux Jr.

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.