• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă de Pizza de POST de Casă – Pizza de Casă Vegană
Cină / Prânz

Rețetă de Pizza de POST de Casă – Pizza de Casă Vegană

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă de Pizza de POST de Casă - Pizza de Casă Vegană

Rețetă de Pizza de POST de Casă – Pizza de Casă Vegană

Recipe by vk

Rețetă de Pizza de Casă, de data aceasta o pizza de casă vegană sau de post. Totul a ieșit peste așteptări, rețeta de pizza de casă, făcută în genul acesta chiar este de zile mari. Este o rețetă de pizza super gustoasă, ce cu siguranță poate fi gătită în zilele cu post, ca rețetă vegană de pizza sau chiar când vrei să mai schimbi puțin mâncarea.

Print

Ingredients

  • 900 g 900 faină normală, sau din grâu dur, + 100 g pentru modelare;

  • 400 ml 400 apă calduță (35-37 grade C.);

  • 45 g 45 drojdie proaspătă;

  • 5 g 5 zahăr pentru activarea drojdiei;

  • 10 g 10 de sare;

  • 20 ml 20 ulei de măsline;

Directions

  • Activează drojdia cu zahăr și apă călduță.
  • Într-un bol mare, pune făina și sarea, adaugă drojdia activată și începe să frămânți, adăugând apă treptat.
  • Frământă până aluatul devine elastic și nu se mai lipește de pereții vasului.
  • Adaugă uleiul de măsline și frământă pentru încă 2-3 minute.
  • Lasă aluatul să crească într-un loc călduț până își dublează volumul.
  • Toacă fin țelina și amestec-o cu ulei de măsline, sare și piper.
  • Taie ardeiul capia, ciupercile, ceapa și roșiile în felii subțiri.
  • Taie măslinele în rondele.
  • Împarte aluatul în bile și întinde fiecare bilă într-un disc subțire.
  • Preîncălzește cuptorul la 240 de grade Celsius.
  • Pune aluatul într-o cratiță încinsă pentru a forma o crustă la baza pizzei.
  • Transferă aluatul într-o tavă de pizza.
  • Adaugă sosul de roșii, usturoiul tocat, țelina, ciupercile, ardeiul, ceapa, roșiile și măslinele.
  • Pentru o variantă, adaugă brânza de soia sau cașcavalul vegetal.
  • Presară busuioc uscat deasupra.
  • Coace pizza în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 4-5 minute sau până când crusta devine aurie și crocantă.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Prăjitura Fanta – O prăjitură rapidă, cremoasă și rafinată

Rețete pentru Iarnă

Frunze de varză în borcan – Frunze de varză în saramură, perfecte pentru sarmale

Salate

Ridichi, Ceapă, Mărar – Salata perfectă pentru Friptură, e gata în 5 Minute

Cină / Prânz

Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc

Borș

Borș de Vițel [Ciorbă de Văcuță] cu Carne Tocată

Cină / Prânz

Pizza pe blat de Vinete – Vinete la Cuptor cu carne, brânză și roșii – O bunătate de care nu te mai saturi

Un titlu care stârnește curiozitatea: “PIZZA pe BLAT de VINETE”, însă ceea ce te va…

Pâine / Covrigi

Focaccia de Casă cu Măsline: Secretul Gustului Autentic Italian la Tine Acasă

Prăjituri / Dulciuri

Tartă rapidă de mere la cuptor

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.