Rețeta perfectă de Chec de căpșuni – Dulcea ta plăcere în fiecare mușcătură
Recipe by CristinaÎți plac căpșunile și deserturile aromate și delicioase? Atunci trebuie să vezi această rețetă de cel mai bun Chec de căpșuni! Acest desert dulce și pufos va fi plăcerea ta în fiecare mușcătură. Pregătirea rețetei este ușoară și nu necesită mult timp. Cu ingrediente simple, pe care le găsești în orice bucătărie, poți să creezi un desert elegant și delicios pentru orice ocazie. Checul este făcut cu ingrediente naturale și are un gust rafinat de căpșune. Vei fi surprins de aroma și de gustul acestui chec delicios! Este perfect pentru o cină specială, o petrecere sau pentru a te bucura împreună cu cineva drag. Uită de alte dulciuri și încearcă această rețetă!
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
400 g 400 căpșuni
25 g 25 zahăr pudră
4 4 ouă
1 1 vârf linguriță sare
150 g 150 zahăr
80 ml 80 ulei de floarea soarelui
150 g 150 iaurt gras
1 1 fiolă esență de vanilie
300 g 300 făină
1 1 pliculeț praf de copt
Directions
- Spargeți ouăle într-un bol încăpător și adăugați un vârf de linguriță de sare. Bateți-le bine.
- Adăugați 150 grame de zahăr peste ouă și amestecați.
- Turnați 80 ml de ulei de floarea soarelui și adăugați iaurtul grecesc. Amestecați bine.
- Includeți fiola de vanilie sau zahărul vanilat și amestecați ușor.
- Folosind o sită, adăugați făina și praful de copt peste compoziția umedă și amestecați până se înglobează bine.
- Tăiați căpșunile în jumătăți și presărați-le cu zahăr pudră.
- Turnați compoziția într-o tavă de chec.
- Înfingeți bucățile de căpșuni în compoziție și aranjați restul pe deasupra.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Odată ce ați introdus tava în cuptor, reduceți temperatura la 175 de grade și coaceți timp de 40-50 de minute.