• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă Uimitoare de Croissant cu Banane și Ciocolată
Prăjituri / Dulciuri

Rețetă Uimitoare de Croissant cu Banane și Ciocolată

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă Uimitoare de Croissant cu Banane și Ciocolată

Rețetă Uimitoare de Croissant cu Banane și Ciocolată

Recipe by vk

Această rețetă de Croissant cu Banane și Ciocolată este atât de simplă și rapidă, încât veți fi surprinși de cât de delicioase pot ieși. Vom începe cu aluatul de croissant, pe care îl puteți cumpăra gata făcut pentru a economisi timp. Apoi, vom adăuga un mix savuros de banane coapte, bucățele de ciocolată și zmeură proaspătă, creând o combinație perfectă de arome și texturi.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3-4 3-4 banane foarte coapte

  • 1 1 pachet aluat foietaj

  • 1 1 tabletă ciocolată amăruie

  • 150 g 150 zmeură congelată

  • 1 1 ou bătut cu puțină sare

Directions

  • Curăță bananele și taie-le în două pe lungime, apoi încă o dată pe jumătate.
  • Desfă aluatul foietaj, păstrând folia.
  • Taie aluatul în bucăți triunghiulare (aproximativ 4 bucăți pe folie).
  • Pe fiecare bucată de aluat, așează un sfert de banană, puțină ciocolată amăruie și zmeură.
  • Rulează aluatul începând de la baza mai lată spre vârf pentru a forma croissantele.
  • Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură de jos și de sus.
  • Unge croissantele cu oul bătut amestecat cu sare.
  • Coace croissantele pentru aproximativ 20-30 de minute la 180 de grade Celsius, sau până când devin aurii și crocante.

Recipe Video

Related Posts

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Chilli con Carne – Gustos și aromat, cel mai bun din câte am mâncat

Cină / Prânz

Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post – Rețetă Vegană

Cină / Prânz

Pârjoale Modovenești | Pârjoale cu Piure de Cartofi | Chiftele Moldovenești

Cină / Prânz

Pârjoluțe de vinete – Cele mai bune și aromatizate pârjoluțe, din doar 4 vinete

Post

Cornulețe cu nucă și magiun – Fără lapte, fără ou, fără grăsime animală

Cină / Prânz

Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

Rețete pentru Iarnă

Castraveți în Oțet – Castraveți Bulgărești pentru Iarnă

Această rețetă de castraveți în oțet Bulgărești este excepțională, reușind să creeze un amestec de…

Salate

Salată de vinete, cu Vinete Coapte la CUPTOR, cu Ceapă și Maioneză

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.