• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețete de Post | Dovlecel Umplut cu Ciuperci | Rețete Dovlecel | Rețete Vegane Simple
Cină / Prânz

Rețete de Post | Dovlecel Umplut cu Ciuperci | Rețete Dovlecel | Rețete Vegane Simple

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețete de Post | Dovlecel Umplut cu Ciuperci | Rețete Dovlecel | Rețete Vegane Simple

Rețete de Post | Dovlecel Umplut cu Ciuperci | Rețete Dovlecel | Rețete Vegane Simple

Recipe by vk

Aceste butoiașe de dovlecel umplute sunt ideale ca aperitiv sau ca fel principal într-o zi de post sau pentru cei care urmează o dietă vegetariană/vegană. Sunt delicioase, sățioase și aduc un suflu nou în bucătăria tradițională.

Print

Ingredients

  • 1 kg 1 de ciuperci proaspete/200 gr ghebe spălate, curate, opărite

  • 1 1 dovlecel (mare)

  • o ceapă medie

  • 1/2 1/2 ardei kapia

  • 1 1 roșie

  • 1 1 morcov

  • 150 ml 150 lapte de cocos

  • 20 g 20 cașcaval vegetal

  • 4 4 căței de usturoi

Directions

  • Taie dovlecelul în segmente de aproximativ 3 cm.
  • Înlătură capetele și scobește fiecare segment cu o linguriță, lăsând un perete subțire.
  • Tocați ceapa, ardeiul capia, usturoiul și morcovul.
  • Dați roșiile pe răzătoare, având grijă să eliminați pulpa apoasă.
  • Căliți ceapa în ulei de măsline, adăugați usturoiul, ciupercile, morcovul, dovlecelul scobit și roșiile.
  • Condimentați cu sare și piper.
  • Adăugați laptele de cocos și lăsați amestecul să se gătească până se evaporă apa și devine cremos.
  • Umpleți fiecare segment de dovlecel cu amestecul pregătit.
  • Presărați cașcaval vegetal ras deasupra.
  • Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.
  • Așezați butoiașele într-o tavă și coaceți pentru aproximativ 20 de minute sau până când sunt frumos gratinate.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Pui fraged și aromat cu sos de usturoi, unt și vin – Carne fragedă și suculentă, scăldată într-un sos bogat, plin de arome intense

Prăjituri / Dulciuri

Cele mai Fine Clătite | Rețetă Clătite Pufoase | Clătite Umplute cu Sos de Portocale

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Vită Rețeta | Ciorbă de Văcuță | Ciorbă de Vită | Rețeta Ciorbă de Vacuță

Ciorbă / Supă / Borș

Cea mai GROZAVĂ Supă de URECHI sau RĂCITURI DE PORC [FIERBINȚI] – o DELICATESĂ

Cină / Prânz

Gata cu căutările – Am găsit rețeta perfectă cu tofu: Cremă de tofu și caju

Sărbători de Iarnă

Nelipsita Slănină Afumată, Rețetă Tradițional Românească pe masa de sărbători

Prăjituri / Dulciuri

Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Cină / Prânz

Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.