• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină »  Rulouri de spanac și telemea – Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ
Ovo-Lacto-Vegetarian

 Rulouri de spanac și telemea – Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
 Rulouri de spanac și telemea - Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ

 Rulouri de spanac și telemea – Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ

Recipe by vk

Descoperiți secretul preparării celor mai rapide și delicioase rulouri de spanac și telemea, perfecte pentru orice moment al zilei. Această rețetă ușor de urmărit promite să aducă o explozie de gust în bucătăria dvs., fără a necesita mult timp sau efort.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 spanac

  • 500 g 500 telemea sărată

  • 1 1 pachet aluat FILO

  • 1 1 ceapă medie

  • 100 g 100 griș

  • 1 1 ou

  • 1 1 vârf linguriță sare

  • 20-30 ml 20-30 ulei de floarea soarelui

Directions

  • Încălziți puțin ulei într-o cratiță și căliți ceapa tocată până devine transparentă. Adăugați spanacul și gătiți-l până se înmoaie, aproximativ 1-2 minute. Evitați să adăugați sare la spanac pentru a păstra culoarea verde vibrantă.
  • Scoateți spanacul din cratiță și scurgeți-l bine de excesul de apă. Tocați spanacul nu foarte mărunt și combinați-l într-un bol cu ceapa călită, grișul, oul, și telemeaua sfărâmată. Amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
  • Pe o suprafață de lucru, întindeți o foaie de aluat filo și ungeți-o ușor cu ulei. Suprapuneți o altă foaie deasupra.
  • Distribuiți o porție din umplutură pe marginea apropiată de voi și rulați strâns, formând rulourile.
  • Repetați procesul până când terminați atât umplutura cât și foile de aluat.
  • Așezați rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • Ungeți suprafața rulourilor cu puțin ou bătut pentru a obține o crustă aurie și crocantă.
  • Coaceți la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-25 de minute, sau până când rulourile sunt aurii și crocante.
  • Lăsați rulourile să se răcorească puțin înainte de a le tăia și servi.

Recipe Video

Related Posts

Musaca de Cartofi, cu Spanac fără Carne – Un deliciu de la mic la mare

aprilie 24, 2024

Tocinei Bucovineni: Așa de bun, că te lingi pe degete și ceri mai mult

martie 22, 2024

Cașcaval de Casă, cu doar DOUĂ INGREDIENTE – [CAȘ OPĂRIT] 

martie 13, 2024

Plăcinte cu brânză, Rețeta SIMPLĂ de Plăcintă cu Brânză Sărată cu Ceapă și Mărar

ianuarie 23, 2024
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

 Inele de Calamar Crocante și Aurii: Rețetă Simplă și Delicioasă Calamar pane

Cină / Prânz

Spanac cu Ciuperci – O bunătate de care nu te mai saturi

Această rețetă de spanac cu ciuperci servită alături de mămăligă este un adevărat elixir pentru…

Ovo-Lacto-Vegetarian

Cașcaval de Casă, cu doar DOUĂ INGREDIENTE – [CAȘ OPĂRIT] 

Cină / Prânz

Paste cu broccoli, ușor și delicios – Cina Rapidă gata în 20 de minute

Prăjituri / Dulciuri

Cele mai Fine Clătite | Rețetă Clătite Pufoase | Clătite Umplute cu Sos de Portocale

Cină / Prânz

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

Cină / Prânz

Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc

Cină / Prânz

Pui cu smântână la cuptor – O rețetă simplă, dar extrem de gustoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.