Salata Brighindeză a bunicii
Recipe by vkAstăzi, vă prezentăm o bijuterie culinară adusă din adâncurile amintirilor de familie: Salata Birghindeză a bunicii. O îmbinare perfectă de pârjoluțe crocante, maioneză cremoasă și ceapă marinată pentru o explozie de arome și gusturi!
Ingredientele pentru rețeta de Salată de pârjoluțe, maioneză și ceapă marinată sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
- Ingrediente pentru Salată de pârjoluțe, maioneză și ceapă marinată:
pârjoluțe
ceapă marinată
500 g 500 maioneză de casă
- Pentru pârjoluțe:
500 g 500 carne tocată de vită
1 1 legătură pătrunjel
1 1 legătură mărar
2 2 cepe medii
2 2 ouă
3 3 căței de usturoi
4 4 linguri pesmet
1/2 1/2 linguriță piper
4 g 4 sare
100 ml 100 ulei de floarea soarelui
- Pentru marinarea cepei:
6 6 cepe mari
250-300 ml 250-300 apă
150 ml 150 oțet
12 g 12 sare
22 g 22 zahăr
2 2 frunze dafin
1 1 lingură rasă piper boabe