• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Salată Caesar cu Pui
Cină / Prânz

Salată Caesar cu Pui

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Salată Caesar cu Pui

Salată Caesar cu Pui

Recipe by vk

Această rețetă de Salată Caesar este o combinație perfectă de texturi crocante și arome bogate, completată de pieptul de pui suculent. Este ideală pentru o masă impresionantă și sățioasă.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • Ingrediente salată Caesar pentru 4 persoane:
  • 2 buc. 2 salată Romană, (5 frunze de pers)

  • 1 buc 1 piept de pui la grătar sau tras la tigaie cu ulei de măsline

  • sare și piper pentru pieptul de pui și crutoane

  • pâine ciabatta 4 felii pentru crutoane

  • 10-15 ml 10-15 ulei măsline pentru gătirea pieptului și a crutoanelor

  • 10-15 g 10-15 parmezan ras pentru crutoane

  • Dressing salată Caesar 4 pers:
  • 7 7 fileuri anșoa mărunțite cu ulei măsline

  • 1 1/2 1 1/2 linguriță usturoi mărunțit cu ulei de măsline

  • 1 1/2 1 1/2 linguriță linguriță Dijon muștar

  • 1/2 1/2 linguriță de piper proaspăt râșnit

  • 2 2 linguri Worcestershire sos

  • 2 2 gălbenușuri de ou

  • zeama de la o 1/2 lime, sau după gust

  • 4-5 4-5 linguri de ulei măsline

  • 2 2 linguri cu vârf de parmezan ras

Directions

  • Tăiați Ciabatta în cubulețe și prăjiți-le în tigaie cu ulei de măsline, sare, piper și parmezan. Scoateți-le din tigaie când sunt rumenite și lăsați-le deoparte.
  • Tăiați pieptul de pui “fluture”, condimentați-l cu sare și piper, apoi prăjiți-l în tigaie. După gătire, înfășurați-l în folie de aluminiu și lăsați-l să se odihnească.
  • Amestecați gălbenușurile cu usturoiul marinat, muștarul Dijon, anșoa, sosul Worcester, sucul de lime, piper și ulei de măsline. Amestecați bine până la formarea unei emulsii, apoi adăugați parmezanul ras.
  • Tăiați inimile de salată în bucăți mari și amestecați-le cu dressingul. Adăugați crutoanele.
  • Tăiați pieptul de pui în fâșii și așezați-le peste salată. Presărați mai mult parmezan ras pe deasupra.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Cartofi Prăjiți cu Ciuperci și Legume la Tigaie – Senzațional – Raiul pe pământ, nu alta!

Combinând cartofii prăjiți cu ingrediente precum ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ceapa verde și ciupercile, obții…

Rețete pentru Iarnă

Gem de Piersici pentru iarnă – Gem de piersici cu Portocale – Un adevărat deliciu

Îți prezint o rețetă de gem de piersici cu portocale, ideal pentru perioada iernii, extrem…

Cină / Prânz

Pateu din ficat de pui făcut în casă – Când ai mâncat ultima dată un pateu bun, de casă?

Te invit să mă acompaniezi în descoperirea modului de preparare a pateului de ficat de…

Cină / Prânz

Cel mai gustos Cordon Bleu

Cină / Prânz

Răcituri de COCOȘ [ȚAPENE și Moldovenești] Piftie de Cocoș

Sărbători de Iarnă

Pateu de casă din ficat de pasăre. Rețeta originală de pateu de casă

Prăjituri / Dulciuri

Negresă la tigaie – Nu Credeam Că Poți Face Așa Negresă – Și Nici Măcar Nu Folosești Cuptorul

Ciorbă / Supă / Borș

Supă Cremă de Usturoi Prăjit în Coajă | Supă de Usturoi Fină și Cremoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.