Salată cu Paste și Legume [PLUS] Maioneză de Avocado de POST, VEGAN
Recipe by CristinaAceastă salată cu paste și legume, îmbogățită cu maioneză de avocado, este, fără îndoială, cea mai bună salată cu paste pe care o vei degusta.
Complet de post sau vegană, cum se spune în termeni moderni, această rețetă de salată cu paste te va ajuta să te simți sătul în zilele de post.
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngrediente Salată cu Paste și Maioneză de Avocado:
300 g 300 de paste fusilli
200 g 200 fasole fiartă roșie
200 g 200 roșii Cherry
1 1 avocado
1 1 morcov
4 4 fire de ceapă verde, sau ceapă roșie normală
3 3 căței de usturoi
1/2 1/2 legătură mărar proaspăt
1/2 1/2 legătură pătrunjel proaspăt
zeama de la o lămâie
1/2 1/2 ardei roșu
1 1/2 1 1/2 linguriță de sare sau după gust
piper după gust
1 1 lingură de miere de albine
100 ml 100 ulei de măsline
100 g 100 de boabe de porumb
- Pentru maioneza de avocado se vor folosi:
1/2 1/2 avocado
6 6 linguri de zeamă de lămâie
muștar
sare
piper
miere
ulei
Directions
- Fierbe pastele fusilli în apă sărată (1 litru de apă cu 15 g sare) pentru 11-12 minute până devin al dente. Scurge-le și lasă-le să se răcească.
- Taie ceapa de toamnă oblic și subțire.
- Alege frunzele de mărar și pătrunjel și toacă-le fin.
- Taie roșiile cherry în patru.
- Dă morcovul pe răzătoare.
- Taie jumătate din avocado în cuburi și pune cealaltă jumătate într-un blender.
- În blender, adaugă muștar, miere, puțină sare, piper, ulei de măsline și zeamă de lămâie. Mixează până obții un dressing cremos.
- Într-un bol mare, combină pastele răcite cu legumele pregătite (ceapă, mărar, pătrunjel, roșii, morcov, porumb, ardei gras, fasole roșie).
- Adaugă avocado tăiat și usturoiul dat pe răzătoare.
- Toarnă dressingul de avocado și amestecă bine până când toate ingredientele sunt bine încorporate.
- Servește salata de paste imediat, decorând-o cu frunze proaspete de mărar și pătrunjel.