
Salată cu Pește, Macrou Marinat la Rece, Pește Marinat în Oțet, Macrou Marinat
Recipe by CristinaSalata cu pește, în special un macrou marinat la rece, este perfectă pentru o zi cu dezlegare la pește. Această rețetă de pește marinat în oțet este deosebit de gustoasă. Combinația de condimente, ceapă și pește transformă această salată de pește într-o alegere excelentă pentru sărbători, Revelion, sau când pofta de ceva bun bate la ușă.
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
3 buc. 3 Macrou
200-250 ml 200-250 apă rece
150 ml 150 oțet de mere sau după gust
20 g 20 zahăr
1 1 linguriță piper negru sau multicolor
1 1 linguriță boabe de muștar
5 5 boabe de ienibahar
1 1 linguriță coriandru boabe
3 3 cuișoare
1 1/2 1 1/2 linguriță de sare
3-4 3-4 căței de usturoi
1 1 linguriță oregano uscat
Morcov tăiat rondele subțiri
1 1 ceapă roșie tăiată fideluță
100 ml 100 ulei de floarea soarelui
Opțional măsline
Directions
- Îndepărtează capul și aripioarele fiecărui macrou. Taie pe șira spinării pentru a fileta peștele. Curăță fileurile de oscioare și piele.
- Combinați într-un bol apă, oțet de mere, zahăr, piper multicolor, boabe de muștar, enibahar, coriandru, cuișoare, sare, usturoi, oregano, ulei de floarea-soarelui, morcov, ceapă roșie și vin alb.
- Tăiați fileurile de macrou în fâșii de aproximativ 3 cm lățime.
- Puneți fâșiile de macrou în marinadă.
- Acoperiți vasul și lăsați la frigider pentru minimum 4 ore, amestecând din oră în oră.