Salată de ICRE de PEȘTE cu CEAPĂ MURATĂ [APERITIVUL PERFECT]
Recipe by CristinaSalată de ICRE de PEȘTE cu CEAPĂ MURATĂ – Această rețetă combină texturile și aromele într-un mod delicios, oferind un preparat perfect pentru orice ocazie specială sau ca aperitiv rafinat.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
200 g 200 icre (cele care vă plac);
1 1 buc. ceapă mare roșie;
3 3 linguri de oțet;
1/2 1/2 linguriță de sare;
1 1 lingură rasă de zahăr;
300 ml 300 ulei floarea-soarelui;
Directions
- Murarea cepei:
- Taie ceapa foarte fin, folosind tehnica pivotului.
- Pune ceapa într-un bol și adaugă oțetul, zahărul și sarea.
- Masează ceapa cu amestecul pentru a se mura și lasă-o deoparte pentru 15-20 de minute.
- Prepararea icrelor:
- Pune icrele într-un bol curat și uscat.
- Aerisește icrele amestecându-le cu o lingură de lemn.
- Adaugă treptat uleiul, alternând cu sucul de lămâie, până la obținerea consistenței dorite.
- Înglobează ceapa murată în icre.