• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Salată Libaneză Tabbouleh cu Bulgur
Cină / Prânz

Salată Libaneză Tabbouleh cu Bulgur

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Salată Libaneză Tabbouleh cu Bulgur

Salată Libaneză Tabbouleh cu Bulgur

Recipe by vk

Nu exagerez cu nimic când spun că poți face cea mai apreciată salată din orient, la tine acasă. Este vorba de Salata Libaneza Tabbouleh. O salată de pătrunjel deosebită, proaspătă și aromată cum îi șade bine acestei salate!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 5 5 legături de pătrunjel proaspăt

  • 3 3 crenguțe de mentă (se aleg frunzulițele)

  • 2-3 2-3 roșii medii (cu sau fără pulpă)

  • 100-150 g 100-150 bulgur/cous-cous

  • 1 1 ceapă mică spre medie

  • zeama de la două lămâi

  • 50 ml 50 ulei de masline;

  • 1/2 1/2 linguriță de chimen măcinat

  • 1/2 1/2 linguriță de condimente arăbești

  • sare și piper după gust

Directions

  • Într-un bol, adăugați bulgurul, uleiul de măsline și sucul de la cele 2 lămâi. Amestecați bine pentru a hidrata bulgurul.
  • Tocați pătrunjelul și menta cât mai fin posibil.
  • Într-un bol separat, amestecați ceapa tocată cu chimenul, condimentele arăbești, sare și piper.
  • Tăiați roșiile în cubulețe mici și adăugați-le peste ceapă.
  • Adăugați bulgurul hidratat, pătrunjelul și menta în bolul cu roșii și ceapă. Amestecați bine.
  • Verificați gustul și ajustați cu sare și piper, dacă este necesar.
  • Salata Tabbouleh se servește proaspătă, ideală ca garnitură sau ca salată principală.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Pizza pe blat de Vinete – Vinete la Cuptor cu carne, brânză și roșii – O bunătate de care nu te mai saturi

Un titlu care stârnește curiozitatea: “PIZZA pe BLAT de VINETE”, însă ceea ce te va…

Cină / Prânz

O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească

Cină / Prânz

Cele mai cremoase și rapide Paste Fusilli cu Conopidă

Cină / Prânz

Hamburger de Casă – Rețetă de HamBurger – Chifle pentru Hamburger

Per ansamblu, acest hamburger de casă acompaniat de cartofi la cuptor a ieșit extraordinar, iar…

Cină / Prânz

Paste Aglio Olio e Peperoncino, Paste cu Usturoi, Ulei și Ardei Iute

Prăjituri / Dulciuri

Cea mai Fină Ruladă cu căpșuni (fără coacere) – Desert rapid și răcoritor, de vară 

Cină / Prânz

Secretul unui aperitiv perfect – Bulete de pui cu umplutură senzațională 

Cină / Prânz

Coaste de purcel – Combinația dintre carnea suculentă, sosul dulce-acrișor și cartofii perfecți este pur și simplu irezistibilă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.