• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Savurează fursecurile de banane – o explozie de delicii
Prăjituri / Dulciuri

Savurează fursecurile de banane – o explozie de delicii

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Savurează fursecurile de banane - o explozie de delicii

Savurează fursecurile de banane – o explozie de delicii

Recipe by vk

Această rețetă de fursecuri cu banane este o alegere excelentă pentru un desert rapid și delicios, perfect pentru a satisface pofta copiilor sau pentru a aduce un zâmbet în familie. Iată cum să o preparați:

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 banane

  • aluat foietaj

  • 1 1 ou

  • un praf de sare

  • 2 2 linguri zahăr

Directions

  • Bateți oul cu un vârf de sare într-un bol. Acest lucru va fixa culoarea gălbenușului și va facilita bătăia oului.
  • Curățați bananele și lăsați-le deoparte.
  • Desfășurați aluatul foietaj pe o suprafață de lucru.
  • Ungeți aluatul cu oul bătut pentru a lipi straturile și pentru a adăuga o textură crocantă la coacere.
  • Presărați aproximativ o linguriță de zahăr peste aluatul uns cu ou.
  • Așezați o banană la un capăt al aluatului și rulați-o în aluat, asigurându-vă că este complet închisă.
  • Tăiați rulourile de banană în bucăți de aproximativ 2-3 cm.
  • Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • Ungeți suprafața fiecărei bucăți cu ou și presărați puțin zahăr.
  • Coaceți la 180 de grade Celsius timp de 35 de minute sau până când sunt aurii și caramelizate.

Recipe Video

Related Posts

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025

Cea Mai Ușoară Plăcintă Cu Brânză – 3 Pași Simpli, Rezultat Delicios

mai 12, 2025

Rețeta De Halva Pe Care N-ai Încercat-o Încă – Cu Bezea – Halva Meringue

mai 5, 2025

Desertul Care Cucerește Lumea – Rețeta De Tiramisu Original 

aprilie 28, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Cea mai gustoasă rețetă din copilărie – Cartofi țărănești la tigaie

Prăjituri / Dulciuri

Salam de Biscuiți NOBIL – Desert SIMPLU și RAPID, fără COACERE

Prăjituri / Dulciuri

Eclere cu cremă de vanilie și ciocolată – Îmi plouă în gură numai când mă uit la ele – Eclere pas cu pas

Așadar, avem o altă rețetă triumfătoare de eclere homemade, cu ingrediente la îndemână, detaliată pas…

Cină / Prânz

Lapte Acru din lapte de vacă cu Mămăligă – Iaurt cremos de casă – Doamne… bine mai arată!

Am preparat rețeta de lapte acru a bunicii, acompaniat de o mămăligă autentică. Este un…

Cină / Prânz

Pui cu Legume la Tigaie și Sos de Smântână

Cină / Prânz

Rapid și ușor – Pâinici brioșe cu brânză, gata în câteva minute

Prăjituri / Dulciuri

Cozonac Fraged și Pufos | Cozonac Pufos cu Nucă | Cozonac Super Delicios, DOAR cu un OU

Prăjituri / Dulciuri

Budincă de căpșuni – Desert de vară cu căpșuni

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.