• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Somon la Cuptor cu Mujdei de Ceapă și Chipsuri | Mujdei de Ceapă Chefi la Cuțite
Cină / Prânz

Somon la Cuptor cu Mujdei de Ceapă și Chipsuri | Mujdei de Ceapă Chefi la Cuțite

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Somon la Cuptor cu Mujdei de Ceapă și Chipsuri | Mujdei de Ceapă Chefi la Cuțite

Somon la Cuptor cu Mujdei de Ceapă și Chipsuri | Mujdei de Ceapă Chefi la Cuțite

Recipe by vk

Această rețetă de somon la cuptor cu mujdei de ceapă este o explozie de arome și va impresiona cu siguranță invitații tăi. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 bucăți medalion somon

  • 1 1 cartof dulce taiat felii subțiri

  • 1 1 cartof normal, tăiat în felii subțiri

  • 1 1 ceapă medie

  • 150 ml 150 ulei fl.soarelui (total)

  • câteva roșii mici, sau cherry

  • sare și piper după gust

  • mărar și pătrunjel verde pentru decor

Directions

  • Spală și curăță fileurile de somon de eventualele oase și piele, apoi usucă-le cu șervețele de bucătărie.
  • Presară sare și piper pe ambele părți ale fileurilor de somon.
  • Masează ușor somonul cu puțin ulei de floarea-soarelui.
  • Curăță și taie cartofii normali și dulci în feliuțe sau chipsuri, în funcție de preferințe.
  • Așază cartofii pe o tavă de copt și picură peste ei două lingurițe de ulei de floarea-soarelui.
  • Presară sare peste cartofi pentru a le da crocantețe.
  • Taie ceapa pe din două și toac-o cât de fin poți.
  • Într-un bol, amestecă ceapa cu zahăr, sare, piper și oțet de mere. Adaugă și o linguriță de ulei și amestecă bine, astfel încât ceapa să se marineze.
  • Pune tava cu cartofi în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius și coace-i timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când devin aurii și crocanți.
  • În același timp, așază fileurile de somon pe o altă tavă de copt și coace-le în cuptor pentru aproximativ 12-15 minute sau până când somonul este gătit corespunzător și se desface ușor cu o furculiță.
  • Pune ceapa marinată într-un blender.
  • Adaugă 100-125 ml de ulei de floarea-soarelui, o praf de sare și zeama de la jumătate de lămâie.
  • Amestecă totul la viteză mare până obții o pastă omogenă.
  • După ce somonul și cartofii sunt coapte, scoate-le din cuptor.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Secretul unui aperitiv perfect – Bulete de pui cu umplutură senzațională 

Mâncare de Paște

Pastramă de Oaie – REȚETA VECHE DE LA STÂNĂ

Cină / Prânz

Mâncare de Orez cu Fasole Roșie – Arată precum un risotto cu fasole – Fasolea, orezul și cremozitatea asta… e ceva divin

Dintre rețetele ce au la bază orezul, un loc de cinste îl ocupă și cel…

Sărbători de Iarnă

Descoperă Secretul Cotletului Semipreparat: Rețetă Rapidă cu Mirodenii Aromate

Cină / Prânz

Salată de ICRE de PEȘTE cu CEAPĂ MURATĂ [APERITIVUL PERFECT] 

Prăjituri / Dulciuri

Plăcintă cu Dovleac [STRATURI] Fără Aluat | Prăjitură de Brânză cu Dovleac

Ovo-Lacto-Vegetarian

Cea mai SIMPLĂ Cremă de Brânză

Cină / Prânz

Cartofi Carbonara cu Guanciale și Pecorino

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.