• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Supă Cremă de Ciuperci | Cum se face supa cremă de Ciuperci | Rețete cu Ciuperci
Ciorbă / Supă / Borș

Supă Cremă de Ciuperci | Cum se face supa cremă de Ciuperci | Rețete cu Ciuperci

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Supă Cremă de Ciuperci | Cum se face supa cremă de Ciuperci | Rețete cu Ciuperci

Supă Cremă de Ciuperci | Cum se face supa cremă de Ciuperci | Rețete cu Ciuperci

Recipe by vk

Această rețetă de supă cremă de ciuperci este perfectă pentru o masă sănătoasă și gustoasă, ideală pentru orice moment al zilei. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 ciuperci champignon

  • 1 1 cartof mare

  • 2 2 cepe medii

  • 4 4 căței de usturoi

  • 150 g 150 smântână dulce sau fermentată

  • 100 ml 100 lapte

  • 100 g 100 unt

  • 40 ml 40 ulei de măsline

  • 500 ml 500 fond de legume/pui sau apă

  • 1 1 linguriță de sare (sau după gust)

  • 1 1 linguriță piper (sau după gust)

  • 2 2 frunzulițe dafin

Directions

  • Curățați, spălați și tăiați ciupercile. Tăiați cartoful în feliuțe subțiri. Tăiați ceapa Julienne (peștișor). Curățați și mărunțiți usturoiul.
  • Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță. Adăugați ceapa și usturoiul.
  • Adăugați cartoful și condimentați cu sare, piper și frunze de dafin.
  • Căliți până ceapa și cartoful încep să se rumenească.
  • Adăugați ciupercile în cratiță și căliți până se evaporă lichidul și se rumenesc ușor.
  • Adăugați fondul de legume sau apa până când ingredientele sunt acoperite.
  • Adăugați smântâna și laptele, amestecați bine și fierbeți la foc moderat timp de 10-15 minute.
  • Îndepărtați frunzele de dafin și pasați supa până devine fină.
  • Ajustați gustul cu sare și piper după necesitate.
  • Serviți supa într-un bol decorat cu cipsuri de ciuperci, cimbru și inele de ulei.

Recipe Video

Related Posts

Cremoasă, Aromată, Delicioasă – Ciorbă de Purcel A la Grec

aprilie 15, 2025

Ciorbă de chimen (de post) – Un preparat extrem de simplu, dar surprinzător de gustos și reconfortant

aprilie 8, 2025

Dacă ai acest ingredient, ciorba de fasole e la alt nivel – Rețeta Bunicii Tinca – Ciorbă de fasole cu urzici (de post)

aprilie 3, 2025

Ciorbă de pește a la grec – Delicioasă – Sănătoasă, gustoasă și gata în 30 minute

ianuarie 14, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Cea mai Apetisantă Prăjitură cu Mere – Prăjitură cu Cana – Nimeni nu refuză încă o felie

Această prăjitură cu mere, preparată „cu cana”, se numără printre cele mai apetisante opțiuni pentru…

Cină / Prânz

Costiță cu fasole în doar câteva minute – Rețeta rapidă și delicioasă 

Iată ce ingrediente îți sunt necesare pentru această rețetă: costiță de porc, fasole boabe, ceapă,…

Cină / Prânz

Creveți suculenți în sos cremos de smântână și parmezan

Prăjituri / Dulciuri

Babka cu aluat filo – Desertul care va cuceri toate gusturile

Ovo-Lacto-Vegetarian

 Rulouri de spanac și telemea – Rețetă super RAPIDĂ și GUSTOASĂ

Salate

O altfel de salată de vinete – Salată de vinete cu ardei copt și ciuperci – Rapid și ușor

Cină / Prânz

Rulouri din Cartofi cu ciuperci – Rulouri savuroase, pregătite la tigaie

Asociația dintre cartofi și ciuperci preparați la tigaie este formidabilă. Amestecul de ceapă caramelizată cu…

Ciorbă / Supă / Borș

Cea mai Vitaminizată Zamă – Ciorbă crudă de pui cu legume

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.