Tartă însiropată cu cireșe și brânză dulce
Recipe by vkAcest desert este combinația perfectă între aromele dulci și acrișoare ale cireșelor și cremozitatea brânzei de vaci, toate într-un aluat pufos de chec.
O tartă însiropată de cireșe cu aluat de chec pufos și cremă de brânză de vaci care se topește în gură. Este desertul perfect pentru orice ocazie, fie că aveți musafiri sau pur și simplu doriți să vă răsfățați cu ceva delicios.
Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.
4
servings30
minutes40
minutes300
kcalIngredients
- Ingrediente pentru tartă însiropată de cireșe:
300-400 300-400 cireșe
- Compoziția 1:
500 g 500 brânză de vaci
1 1 fiolă esență de vanilie
50 g 50 zahăr
3 3 ouă
- Compoziția 2:
6 6 gălbenușuri de ou
50 ml 50 ulei de floarea soarelui
100 g 100 zahăr
1/4 1/4 linguriță sare
200 g 200 făină din grâu dur/albă de grâu
1 1 pliculeț praf de copt
- Compoziția 3:
6 6 albușuri de ou
3 3 pliculețe zahăr vanilat
1/4 1/4 linguriță sare
100 g 100 zahăr
Directions
- Gătim totul la cuptorul preîncălzit la 170 de grade, căldură de jos și de sus, pentru circa 60 de minute.