• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Tehnica orientală de gătire a Gogoșilor Pufoase
Post

Tehnica orientală de gătire a Gogoșilor Pufoase

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Tehnica orientală de gătire a Gogoșilor Pufoase

Tehnica orientală de gătire a Gogoșilor Pufoase

Recipe by vk

Această rețetă de gogoși vă va aduce un gust incredibil în fiecare mușcătură, iar textura lor pufoasă vă va face să vă simțiți ca și cum ați mușca dintr-un nor. Cu doar câteva ingrediente simple pe care le găsiți în orice bucătărie, veți putea să vă bucurați de aceste delicii oricând doriți.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 ml 500 apă călduță

  • 700 g 700 făină pentru cozonac

  • 7 g 7 drojdie uscată

  • 50 ml 50 ulei pentru modelarea aluatului

  • 1 1 linguriță zahăr

  • 3 g 3 sare

  • 1 l 1 ulei pentru prăjire

Directions

  • Într-un bol mare, combinați 250 g de făină cu drojdia uscată și zahărul. Adăugați treptat apa călduță, amestecând pentru a evita formarea cocoloașelor. Lăsați amestecul să stea 5 minute pentru a activa drojdia.
  • Adăugați restul de făină (450 g) și sarea. Frământați aluatul până devine elastic și nu se mai lipește de vas. Ungeți-l cu puțin ulei și lăsați-l să crească acoperit pentru 20 de minute.
  • După 20 de minute, frământați din nou aluatul pentru 5-10 minute. Lăsați-l să crească încă o oră, până își dublează volumul.
  • Ungându-vă bine mâinile cu ulei, luați bucăți de aluat, faceți-le o gaură în mijloc, formându-le ca pe niște gogoși.
  • Încingeți uleiul într-o tigaie mică la foc moderat. Prăjiți gogoșile pentru prima dată până încep să se umfle și să se formeze bule.
  • Transferați gogoșile într-o tigaie mai mare cu ulei fierbinte și prăjiți-le până devin aurii și crocante.

Recipe Video

Related Posts

Cremă de Zahăr Ars… Fără Zahăr Ars?!

iunie 16, 2025

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură cu mac și cremă de vanilie

Salate

O altfel de salată de vinete – Salată de vinete cu ardei copt și ciuperci – Rapid și ușor

Cină / Prânz

Parizer Pane – O rețetă simplă și gustoasă care trezește amintiri din copilărie

Cină / Prânz

Ai gustat vreodată Fritto Misto ? O experiență culinară de neuitat

Prăjituri / Dulciuri

Langoși ca la Târg: Cum să Faci Acasă Varianta Perfectă

Post

Nu ai timp de frământat? Încearcă rețeta asta de plăcintă cu lavaș și mere

Salate

Salată de cartofi cu pește – Nu vei mai mânca salate fără pește dacă vei încerca această rețetă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.