• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Tobă de Casă | Cum se face CEA MAI BUNĂ TOBĂ de CASĂ | Tobă de Casă Tradițională
Cină / Prânz

Tobă de Casă | Cum se face CEA MAI BUNĂ TOBĂ de CASĂ | Tobă de Casă Tradițională

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Tobă de Casă | Cum se face CEA MAI BUNĂ TOBĂ de CASĂ | Tobă de Casă Tradițională

Tobă de Casă | Cum se face CEA MAI BUNĂ TOBĂ de CASĂ | Tobă de Casă Tradițională

Recipe by vk

Prepararea tobei de porc necesită timp și răbdare, dar rezultatul este un produs tradițional bogat în arome, care cu siguranță va fi apreciat de toți iubitorii de specialități culinare tradiționale. Poftă bună!

Print

Ingredients

  • 5-6 5-6 limbi de purcel

  • 2 2 buturei de porc, aprox. 2.5 kg

  • 2 2 adidași de porc (picioare de porc, primul segment cel cu gheare)

  • 3-4 3-4 urechi de porc

  • 2 2 inimi de porc, aprox. 700 gr

  • 60 g 60 de sare, sau după gust

  • 6-7 6-7 frunzulițe de dafin

  • 10 g 10 piper boabe (pentru aromă)

  • 2 buc 2 stomac de porc, curățat, spălat și curățat de membrană interioară, ce se vor umple cu carnea tăiată în cubulețe mari

Directions

  • Fierbeți limbile de porc separat pentru aproximativ 2 ore, apoi îndepărtați pielea și tăiați-le în bucăți potrivite.
  • Puneți butureii, șoșonii, inima și urechile într-o oală mare. Acoperiți cu apă, adăugați sarea, frunzele de dafin și piperul boabe. Fierbeți la foc mic timp de aproximativ 3 ore.
  • Curățați stomacurile de porc și lăsați-le la înmuiat în apă călduță. Curățați membrana interioară și asigurați-vă că sunt curate înainte de umplere.
  • După ce carnea s-a răcit, tăiați-o în bucăți potrivite și începeți să umpleți stomacurile. Adăugați carnea în stomac și apoi turnați zeama de carne rămasă de la fierbere până când stomacul este umplut corespunzător.
  • Legați deschiderile stomacului și fierbeți tobele în zeama rămasă pentru aproximativ 30 de minute.
  • După fierbere, afumați tobele la rece (la o temperatură de aproximativ 20-25 grade Celsius) pentru câteva ore folosind lemn de cireș sau un alt lemn aromatic.
  • Lăsați tobele să se răcească și să se întărească înainte de servire.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Ruladă cu mere după URECHE – Prăjitură rapidă cu mere

Cină / Prânz

„Risotto” de Conopidă cu Legume – Ceea ce am eu aici este de senzație – Atât de bun încât nu-ți va veni să crezi

Acest fel de mâncare, pe care l-am denumit “Risotto de Conopidă cu Legume”, este ideal…

Cină / Prânz

Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj

Prăjituri / Dulciuri

Colțunași descoperiți – Mici minunății absolut delicioase

Cină / Prânz

Mâncare de Post cu Praz și Măsline – Tocăniță

Post

Rețete de POST – Cel mai Pufos și Apetisant Chec de Post – Rețete Vegane

Cină / Prânz

Geandră țărănească – Amintiri din copilărie, rețetă de la bunica

Cină / Prânz

Fasole Bătută – Cremoasă și tare gustoasă – Fasole făcăluită

Astfel, vă prezint o nouă rețetă de fasole, ușor de preparat și fără carne, fiind…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.