• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post
Cină / Prânz

Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post

Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post

Recipe by vk

Tocăniță de ciuperci, la cuptor. Chiar dacă este o tocaniță de post, ei bine nu vei simți lipsa cărnii. Mâncărică de ciuperci este compusă din 5 soiuri de ciuperci, o mâncarică cu hribi, cu opintici, cu gălbiori, pleurotus și champignon. Toate aceste ciuperci se regăsesc într-o rețetă de zile mari. O rețetă cu ciuperci de post foarte delicioasă.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 ciuperci Champignon

  • 300 g 300 ciuperci Pleurotus

  • 300 g 300 Gălbiori

  • 300 g 300 Hribi

  • 300 g 300 Opintici (Ghebe)

  • 2 2 cepe mari

  • 1 1 lingură mare de pastă de tomate

  • 1 1 caciulie de usturoi;

  • 1 1 ardei Kapia roșu

  • 2 2 frunzulițe de dafin

  • 1 1 crenguță de rozmarin

  • 100 ml 100 ulei de fl. soarelui

  • sare și piper după gust

Directions

  • Într-o tavă potrivită pentru cuptor, adăugați uleiul de floarea soarelui sau uleiul de măsline.
  • Adăugați pasta de tomate, piperul proaspăt măcinat, sarea, frunzele de dafin și rozmarinul uscat în ulei. Amestecați bine pentru a combina aromele. Adăugați usturoiul tocat în tavă.
  • Adăugați ceapa tăiată în bucăți și ardeiul capia tăiat în inele. Amestecați ingredientele în ulei și mirodenii.
  • Adăugați ciupercile champignon, pleurotus și celelalte ciuperci alese (gălbiori, hribi, opintici) în tavă.
  • Amestecați totul bine pentru ca ingredientele să fie acoperite cu ulei și condimente.
  • Puneți tava în cuptorul preîncălzit și lăsați ciupercile la cuptor pentru aproximativ 2 ore și 15 minute. La jumătatea timpului, amestecați ciupercile în tavă pentru a se uniformiza aromele.
  • Continuați să gătiți până când ciupercile devin rumenite și sucul lor s-a evaporat aproape complet.
  • Serviți mixul de ciuperci la cuptor cu mămăligă, mujdei de usturoi și verdeață proaspătă. Dacă doriți, puteți adăuga câteva firicele de ardei iute pentru un plus de picanterie.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post – Rețetă Vegană

Rețete pentru Iarnă

Gogoșari în Sos de Bulion – Rețetă pentru Iarnă – Gogoșari în Sos de Roșii

Ce ar fi iarna fără delicatese? Haideți să vorbim despre acești gogoșari în sos de…

Prăjituri / Dulciuri

Nu mă satur niciodată de ele – Rețetă ușoară de fursecuri „Limbi de pisică”

Cină / Prânz

Salată cu varză de Bruxelles – Rețeta care te va face să te îndrăgostești de această legumă

Prăjituri / Dulciuri

Bunătate de odinioară: Cel mai gustos lapte cu tocmagi

Cină / Prânz

Piept de porc crocant

Cină / Prânz

Cea mai cremoasă mâncărică de ficăței cu ceapă

Prăjituri / Dulciuri

Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.