• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post – Rețetă Vegană
Cină / Prânz

Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post – Rețetă Vegană

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post - Rețetă Vegană

Trei Secrete Pentru Cea Mai Bună Rețetă de Sarmale de Post – Rețetă Vegană

Recipe by vk

Cu aceste trei secrete, obții cea mai bună rețetă de sarmale de post. O rețetă vegană de sarmale cum nici nu ai visat! Această rețetă de sarmale de post, este ideală a se consuma atât în post și nu numai.

Print

Ingredients

  • 200 ml 200 ulei de măsline

  • 1 kg 1 de ceapă tocată mărunt

  • 1 1 lingură rasă de sare, 10-12 gr de sare

  • 250 g 250 morcov dat pe răzătoarea mică

  • 50-60 g 50-60 miez de nucă mai mașcată (mai măricică)

  • 50 g 50 pastă de tomate

  • 2 2 ardei Kapia, mărunțiți bine

  • 250 g 250 orez spălat și lăsat la înmuiat

  • 200 ml 200 suc de roșii, + 50-100 ml apă dacă mai este nevoie

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 6 g 6 cimbru uscat

  • 1 1 legătură de mărar

  • 1 1 legătură bună de pătrunjel proaspăt

  • 50 g 50 mălai de porumb

  • frunzele de la o varză murată pentru sarmale, + câteva frunze de varză pentru acoperit sarmalele, și câteva tăiate mărunt pe fundul oalei

  • frunze de vie câte dorești

  • 1 1 căciulie de usturoi

  • 5 5 crenguțe de mărar

  • 100 ml 100 ulei de măsline la fiert

  • 250 ml 250 apă, să fie acoperite sarmalele

Directions

  • Pregătirea umpluturii:
  • Încălzește uleiul într-o cratiță mare și călește ceapa până devine translucidă și ușor caramelizată.
  • Adaugă morcovul și călește împreună.
  • Adaugă pasta de tomate și ardeiul capia, călește pentru încă 2 minute.
  • Adaugă orezul înmuiat și continuă să călești împreună.
  • Toarnă 200 ml suc de roșii și completează cu apă dacă e necesar.
  • ălește până când orezul devine ușor moale (aproximativ 5 minute).
  • Adaugă miezul de nucă și mălaiul în compoziție.
  • Amestecă bine pentru a distribui uniform ingredientele.
  • Lasă să se răcească puțin și adaugă verdeața tocată.
  • Pregătește frunzele de varză și/sau de vie prin îndepărtarea cotoarelor groase și opărirea ușoară dacă e necesar.
  • Așază o cantitate potrivită de umplutură pe fiecare frunză și rulează sărmăluțele, îndoind capetele pentru a sigila umplutura.
  • În oală, așază un strat de varză tăiată mărunt la bază.
  • Așază sărmăluțele în oală în straturi.
  • Amestecă restul sucului de roșii cu pasta de ardei și cimbru, sărează și piperează după gust.
  • Toarnă sosul peste sărmăluțe.
  • Acoperă oala cu o hârtie de copt și pune un capac.
  • Lasă să fiarbă la foc mic pentru aproximativ 3 ore.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Cea mai Bună Carne în Untură la Garniță – Carne de Porc și Carnați la Garniță

Cină / Prânz

Crocante și savuroase – Gogoși cu piept de pui – Bune, gustoase, deosebite

Dacă ai la îndemână piept de pui, încearcă această rețetă de gogoși crocante. Va fi…

Prăjituri / Dulciuri

Budincă de căpșuni – Desert de vară cu căpșuni

Cină / Prânz

MACAROANE CU BRÂNZĂ REȚETĂ AUTENTICĂ | Mac and Cheese

Prăjituri / Dulciuri

Plăcintă de Mere cu Dovleac – Desert rapid și delicios, foarte delicios

Am pregătit o plăcintă de dovleac cu măr sau, dacă preferi, o plăcintă de măr…

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de pește a la grec – Delicioasă – Sănătoasă, gustoasă și gata în 30 minute

Cină / Prânz

Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post

Prăjituri / Dulciuri

Ciocolată de casă – Raffaello de casă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.