• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Un altfel de Cașcaval Pane – Gogoși de cartofi umplute cu cașcaval 
Cină / Prânz

Un altfel de Cașcaval Pane – Gogoși de cartofi umplute cu cașcaval 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Un altfel de Cașcaval Pane - Gogoși de cartofi umplute cu cașcaval 

Un altfel de Cașcaval Pane – Gogoși de cartofi umplute cu cașcaval 

Recipe by vk

Aceste gogoși sunt ideale pentru a aduce un plus de savoare și originalitate mesei voastre. Un altfel de cașcaval pane care va cuceri pe toată lumea! Gogoșile de cartofi umplute cu cașcaval sunt perfecte pentru o gustare rapidă, un aperitiv savuros sau chiar ca fel principal pentru o masă copioasă.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 300-400 g 300-400 cașcaval ras

  • 600 g 600 cartofi fierți

  • 120-150 g 120-150 unt rece

  • 200-220 g 200-220 făină

  • 4 4 codițe de ceapă

  • 1/2 1/2 legătură mărar

  • 5 g 5 sare

  • 1 1 vârf de cuțit piper

  • ulei de floarea soarelui

Directions

  • Curățați și radeți cartofii fierți pe răzătoarea mică într-un bol încăpător.
  • Adăugați untul rece peste cartofi și amestecați până se topește complet.
  • Adăugați sarea, piperul, ceapa verde tocată mărunt și mărarul, amestecând până se omogenizează compoziția.
  • Încorporați treptat făina, frământând ușor până obțineți un aluat omogen, nelipicios, dar moale.
  • Ungeți mâinile cu puțin ulei. Împărțiți aluatul în 4-6 bile egale.
  • Pe o folie alimentară, întindeți fiecare bilă într-o formă rotundă, plată, de grosime uniformă.
  • Puneți un cub generos de cașcaval în mijlocul fiecărui cerc.
  • Împăturiți marginile peste cașcaval, sigilând bine, și formați gogoși rotunde.
  • Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la foc moderat. Uleiul trebuie să fie suficient de încins, dar nu fumegând.
  • Prăjiți gogoșile pe ambele părți până devin aurii (aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte).
  • Scoateți gogoșile pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.
  • Serviți gogoșile calde. Sunt perfecte alături de un sos salsa, iaurt sau o salată ușoară.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Brânză de Casă – SIMPLU și UȘOR – Cea mai bună Brânză de Vaci

Rețete pentru Iarnă

Varza Murată – Varză tăiată fideluțe la borcan – Rețetă pentru iarnă

O rețetă de varză acră de neuitat: Varză Murață Tăiată Fideluțe, ideală pentru iarnă sau…

Cină / Prânz

Salată Libaneză Tabbouleh cu Bulgur

Cină / Prânz

Sarmale DE POST învelite în foi de ceapă – Rețetă inedită 

Rețete pentru Iarnă

Prune marinate cu Oțet – Cea mai gustoasă rețetă de Murături – Prune umplute cu varză și morcov

Aceste prune marinate în oțet sunt extrem de aromate și se potrivesc de minune alături…

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitura perfectă din 2 ingrediente – Prăjitură cu ciocolată

Cină / Prânz

Crocante și savuroase – Gogoși cu piept de pui – Bune, gustoase, deosebite

Dacă ai la îndemână piept de pui, încearcă această rețetă de gogoși crocante. Va fi…

Ciorbă / Supă / Borș

Mâncare de Dietă – Cea mai DELICIOASĂ Rețetă cu Pește – Supă de Pește cu Legume

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.