• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Absolut GENIALE – SARMALE la CUPTOR cu toate SECRETELE
Cină / Prânz

Absolut GENIALE – SARMALE la CUPTOR cu toate SECRETELE

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Absolut GENIALE - SARMALE la CUPTOR cu toate SECRETELE

Absolut GENIALE – SARMALE la CUPTOR cu toate SECRETELE

Recipe by vk

Aceste sarmale la cuptor, cu toate secretele pe față, sunt de-a dreptul super gustoase, ți se topesc în gură la propriu.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1-1,5 kg 1-1,5 carne de vită-porc

  • 1 kg 1 ceapă

  • 300 g 300 morcov

  • 250 g 250 orez

  • 100 g 100 slănină afumată

  • 150 g 150 piept de porc afumat (kaizer)

  • 1 1 leuștean proaspăt sau congelat

  • 900 g 900 suc de roșii

  • pentru învelit sarmalele: foi de varză murată, frunze de viță de vie, de tei, hrean, etc

  • 10-12 g 10-12 sare, sau după gust

  • 1 1 lingurita piper după gust

  • 1 1 linguriță boia de ardei dulce afumat

Directions

  • În cazul frunzelor de varză, tăiați nervura centrală și reduceți mărimea dacă e necesar.
  • Căliți slănina într-o tigaie până devine transparentă, apoi adăugați ceapa și morcovul. Gătiți până ceapa devine translucidă și adăugați orezul.
  • Combinați carnea tocată cu ceapa, morcovul și orezul răcorite. Condimentați cu sare, piper, boia dulce afumată și cimbru. Amestecați bine.
  • Împachetați umplutura în frunzele de varză și de vie.
  • Puneți un strat de varză tocată pe fundul unui vas de ceramică și al unei oale. Așezați sărmăluțele peste varză, intercalând cu slănină afumată și șunculiță. Adăugați mărar și leuștean.
  • Turnați sucul de roșii peste sărmăluțe, asigurându-vă că sunt acoperite complet.
  • Acoperiți vasul de ceramică cu hârtie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru aproximativ 2-3 ore. Oala se pune pe aragaz la foc mic pentru 1-2 ore.
  • Serviți sărmăluțele calde, savurând aroma și gustul delicios.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Savurați diminețile cu delicioșii Cantuccini pentru o cafea perfectă! 

Prăjituri / Dulciuri

Am transformat biscuiții în tort – Tort Oreo -Delicios cu doar 3 Ingrediente

Cină / Prânz

Mă duce cu gândul direct în Deltă! Așa gust mai rar… Plachie de crap

Cină / Prânz

Geandră țărănească – Amintiri din copilărie, rețetă de la bunica

Post

Salată de linte cu legume (de post) – Salata care te scapa de sărăcie, dar trebuie să o încerci să vezi cum e

Rețete pentru Iarnă

Ketchup de casă – Sos special pentru Pizza, Burger și chiar Paste – Salvează rețeta, merită

Mai jos, am inclus lista de ingrediente pentru a vă face ușor să pregătiți această…

Cină / Prânz

Cea mai GUSTOASĂ mâncare de POST – Mâncare de Ciuperci cu Legume – SARAMURĂ

Sărbători de Iarnă

Șunculiță de „BALCON” Fiartă în MOARE | Slănină Fiartă în Zeamă de Varză

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.