• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cannelloni cu cremă de mascarpone 
Prăjituri / Dulciuri

Cannelloni cu cremă de mascarpone 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cannelloni cu cremă de mascarpone 

Cannelloni cu cremă de mascarpone 

Recipe by vk

Cannelloni cu cremă de mascarpone – o rețetă perfectă atât pentru copii, cât și pentru adulți, aducând un zâmbet pe chipul tuturor.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 smântână 32% grăsime

  • 1 1 fiolă esență de vanilie

  • 100-120 g 100-120 zahăr

  • 200 g 200 mascarpone

  • 2 g 2 amidon de porumb

  • 1 l 1 ulei

  • 500 g 500 paste canelloni

  • miere de albine

  • nucă de cocos

Directions

  • Într-un castron, adaugă smântâna și esența de vanilie. Apoi, adaugă zahărul granulat. Poți ajusta cantitatea de zahăr în funcție de preferințele tale privind dulceața.
  • Folosește un mixer electric pentru a bate ingredientele împreună până când obții o frișcă fermă. Asigură-te că nu mixezi prea mult pentru a evita transformarea smântânii în unt.
  • După ce ai obținut frișca, adaugă mascarpone și amestecă până când ingredientele sunt bine încorporate.
  • Dacă dorești, poți adăuga o linguriță rasă de amidon de porumb pentru a ajuta la stabilizarea frișcăi. Amestecă bine.
  • Într-o crăticioară, încinge ulei pentru prăjit. Când uleiul este suficient de încins, începe să prăjești tuburile de cannelloni. Acestea vor începe să se umfle ușor și să devină crocante. Nu le prăji prea mult pentru a nu deveni prea tari.
  • După ce scoți cannellonii prăjiți din ulei, lasă-i să se scurgă de excesul de ulei pe șervețele de hârtie.
  • După ce cannellonii sunt călduți, treci-i prin mierea de albine și apoi prin nucă de cocos, astfel încât să se lipească ingredientele.
  • Umple cannellonii cu crema preparată anterior. Poți utiliza o pungă de patiserie sau o lingură pentru a face acest lucru.

Recipe Video

Related Posts

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de casă cu Afine și Mango – Gustos și Rapid 

Prăjituri / Dulciuri

Ciocolata albă a copilăriei, dar cu FISTIC – O ciocolată moale și delicioasă care îți va umple sufletul de bucurie

Cină / Prânz

Paste cu sos de ceapă – Cel mai bun sos de ceapă pentru paste, garantat

Cină / Prânz

Limbă Prăjită | Broccoli la Tigaie

Prăjituri / Dulciuri

Rețetă Uimitoare de Croissant cu Banane și Ciocolată

Cină / Prânz

Coaste cu mazăre și orez la cuptor – O rețetă completă, suculentă și plină de arome

Pâine / Covrigi

Pâine cu cașcaval și usturoi

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.