• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cea mai cremoasă mâncărică de ficăței cu ceapă
Cină / Prânz

Cea mai cremoasă mâncărică de ficăței cu ceapă

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cea mai cremoasă mâncărică de ficăței cu ceapă

Cea mai cremoasă mâncărică de ficăței cu ceapă

Recipe by vk

Descoperă secretul unei mâncăruri simple, dar incredibil de savuroase, cu rețeta noastră de mâncărică de ficăței cu ceapă. Această rețetă îmbină perfect dulceața cepei caramelizate cu gustul intens al ficățeilor de pui, rezultând un fel de mâncare reconfortant și bogat în arome. Urmând pași simpli și accesibili, vei putea transforma ingrediente de zi cu zi într-o mâncare divină, perfectă pentru orice masă în familie.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 ficăței

  • 2 2 cepe mari

  • 1 1 căciulie usturoi

  • 1 1 ardei gras

  • 2 2 linguri pastă de tomate

  • 1 1 frunză dafin

  • 1 1 legătură pătrunjel

  • 1 1 legătură mărar

  • 800-900 ml 800-900 apă

  • 40 ml 40 ulei

  • 2 2 linguri oțet

  • 1 1 lingură boia dulce

  • 1 1 linguriță sare

  • 1 1 linguriță piper

Directions

  • Începeți cu două cepe mari tăiate mărunțel și o căciulă de usturoi zdrobită și tăiată la cuțit. Jumătate de kilogram de ficăței de pui sunt puși în apă rece cu o linguriță de sare pentru a extrage sângele. Alternativ, ficățeii pot fi puși în lapte.
  • Încălziți aproximativ 40 de mililitri de ulei de floarea soarelui într-o cratiță, suficient pentru a acoperi fundul acesteia. Adăugați ceapa și usturoiul în cratiță, împreună cu sare pentru a extrage umezeala și a accelera gătitul. Lăsați ceapa să se gătească pentru aproximativ 7 minute până se caramelizează ușor.
  • După ce ceapa este gătită, adăugați un ardei gras tăiat mărunt și lăsați să se gătească împreună pentru aproximativ 3 minute.
  • Scoateți ficățeii din soluția salină sau lapte, clătiți-i și pregătiți-i pentru a fi adăugați în cratiță.
  • Adăugați ficățeii peste amestecul de ceapă, usturoi și ardei în cratiță. Lăsați să se gătească până când ficățeii sunt bine făcuți.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Pește cu Legume și Sos- Ceva Special din Cremă de brânză cu Legume și Șalău

Cină / Prânz

MICI DE CASĂ REȚETĂ UNICĂ | Rețetă de Mici cu Carne de Porc, Vită și CAPRĂ

Rețete pentru Iarnă

Gogoșari în sos de muștar – Ușor picantă, extrem de gustoasă

Prăjituri / Dulciuri

Cel mai simplu desert- Ruladă cu Gem de Zmeură – Un dulce de casă rapid și delicios

Acest desert ușor de preparat, o ruladă delicioasă cu gem de zmeură și un blat…

Cină / Prânz

Ciulama de Ciuperci | Ciuperci cu Smântână | Mâncărică de Ciuperci

Rețete pentru Iarnă

Murături pentru Iarnă – Castraveți murați, gustoși și crocanți – Merită să încercați rețeta

În această rețetă, îți voi dezvălui secretul preparării celor mai delicioși castraveți murați, și anume,…

Prăjituri / Dulciuri

Desert cu Căpșuni – Spumă de căpșuni Fină, Aerată, Delicată

Rețete pentru Iarnă

Cea mai bună Grăsime de Gătit, Untură de Porc la Borcan pentru Prăjituri

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.