• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi
Cină / Prânz

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Recipe by vk

Această rețetă combină savoarea bogată a fripturii de porc cu simplitatea și confortul cartofilor cu ceapă și usturoi, toate coapte împreună pentru o masă completă și delicioasă.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 cotlet de porc, feliat

  • 6-7 6-7 cartofi medii/mari

  • 4 4 cepe medii

  • 2 2 ciorchini roșii cherry

  • 1 1 căciulie de usturoi

  • 100 ml 100 ulei de floarea soarelui

  • 1 1 linguriță rasă piper

  • 4 g 4 sare

Directions

  • Curățați și dați cartofii pe răzătoare. Stoarceți excesul de apă și amidon. Răspândiți cartofii ras într-o tavă uniform.
  • Tăiați ceapa și usturoiul felii subțiri și distribuiți-le peste cartofi.
  • Presărați sare și piper peste amestecul de cartofi, ceapă și usturoi.
  • Stropiți cu aproximativ 100 ml de ulei de floarea-soarelui.
  • Folosiți mâinile pentru a amesteca bine cartofii, ceapa, usturoiul, sarea, piperul și uleiul.
  • Așezați cotletele de porc peste amestecul de cartofi în tavă. Condimentați cu sare și piper și adăugați un strop de ulei pe fiecare cotlet.
  • Pentru un plus de culoare, așezați ciorchine de roșii în tavă. Opțional, presărați-le cu sare.
  • Introduceți tava în cuptorul preîncălzit. După 30 de minute, întoarceți cotletele și adăugați mai mult ulei dacă este necesar. Continuați coacerea, întorcând cotletele din nou după o altă jumătate de oră și adăugați usturoiul feliat peste carne.
  • Lăsați la cuptor până când carnea și cartofii sunt complet gătiți și aurii, aproximativ 1 oră și 30 de minute în total.
  • Scoateți din cuptor și serviți fierbinte, alături de roșiile coapte.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de SALATĂ [ARDELENEASCĂ] cu SLĂNINĂ și OMLETĂ sau CLISĂ și PĂPĂRADĂ

Cină / Prânz

Cum să prepari pate de fasole albă vegan, rețetă cu ingrediente simple

Prăjituri / Dulciuri

Gogoși pufoase cu măr dulce – Rețetă ușoară și rapidă – Gogoși de casă cu 1 măr și 1 ou

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a-i uimi pe cei dragi cu un desert…

Cină / Prânz

Pui COPT la Cuptor în Roșii, Usturoi și Mirodenii, cu Piure de Legume

Rețete pentru Iarnă

Dulceață de Vișine ca la Bunica – Vișine pentru Iarnă – Rețetă tradițională, fără conservanți

Dulceață de vișine la fel cum făcea bunica, plus vișine conservate pentru prăjitura cu vișine…

Cină / Prânz

Tocană de Pârjoluțe de Pâine – Atât de gustoasă, încât uiți că e de POST!

Prăjituri / Dulciuri

Clătite la Cuptor – Rețetă de la neamuri din Germania cu ciocolată și banane

Prăjituri / Dulciuri

Gogoși din doar 3 ingrediente – Rețetă simplă și rapidă, dar incredibil de gustoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.