• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios
Cină / Prânz

Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Recipe by vk

Pateul de fasole roșie este o mâncare tradițională foarte apreciată, perfectă ca aperitiv, gustare sau chiar ca fel principal. Este un preparat delicios și extrem de versatil, care se poate găti în diverse moduri, utilizând diferite ingrediente și condimente.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 450 g 450 fasole roșie de la conservă (2 conserve)

  • 2 2 ouă fierte tare

  • 2-3 g 2-3 sare, se mai adaugă pe parcurs dacă simțiți nevoia

  • 1 g 1 piper proaspăt râșnit, sau după gust

  • 4 4 pătrățele sau triunghiuri de brânză topită

  • 1 1 linguriță de boia dulce afumată

  • 2-3 2-3 căței de usturoi

  • 60-70 ml 60-70 ulei de măsline

Directions

  • Deschide conserva de fasole și scurge bine fasolea. Fierbe ouăle până sunt tari.
  • Într-un bol mare, adaugă fasolea, ouăle fierte, sarea, boiaua afumată, piperul și brânza topită.
  • Curăță și zdrobește usturoiul, apoi adaugă-l în bol. Toarnă uleiul de măsline extra virgin peste celelalte ingrediente.
  • Folosește un mixer vertical pentru a omogeniza ingredientele până când compoziția devine cremoasă și uniformă. Ajustează consistența cu mai mult ulei dacă este necesar.
  • Gustă pateul și ajustează sarea și condimentele după preferințe.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Sărbători de Iarnă

Ouă Umplute | Ouă Umplute cu Pate și Maioneză | Ouă Umplute cu Ton și Brânză

Ovo-Lacto-Vegetarian

 Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți 

Prăjituri / Dulciuri

Cele mai Fine Clătite | Rețetă Clătite Pufoase | Clătite Umplute cu Sos de Portocale

Cină / Prânz

Friptură pe pat de legume – Simplu și atât de delicios că nu-ți vor mai ajunge degetel

Cină / Prânz

Pui la Cuptor | Coquelet Umplut la Cuptor | Pui la Cuptor cu Cartofi | Friptură Pui

Cină / Prânz

Mai bune decât Sarmalele – Turnulețe de dovlecel cu piept de pasăre

Prăjituri / Dulciuri

Rețeta Autentică de Zburăței

Cină / Prânz

Cea Mai Bună Rețetă de „Coaste” de Pui – Doar aromă și culoare

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.