• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Frittata cu varză – Mâncarea care te va face să uiți de toate dietele
Cină / Prânz

Frittata cu varză – Mâncarea care te va face să uiți de toate dietele

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Frittata cu varză

Frittata cu varză

Recipe by vk

Pregătit/ă pentru o explozie de arome? Îți prezentăm o frittata cu varză, o combinație neașteptată pentru un mic dejun sau prânz delicios! Varza, deși plină de vitamine, nu este întotdeauna cea mai apetisantă. Însă, în această rețetă, devine vedeta unui preparat savuros!
Am combinat varza cu mozzarella cremoasă, cașcaval intens, șuncă afumată și ardei kapia, toate într-o omletă pufoasă. Rezultatul? O frittata sănătoasă și extrem de gustoasă!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1/4 1/4 varză

  • 4 4 ouă

  • 60-70 g 60-70 unt

  • 100 g 100 cașcaval

  • 50-60 g 50-60 mozzarella

  • 1 1 ceapă medie

  • 1/2 1/2 ardei kapia

  • 1 1 lingură ketchup

  • 1 1 cățel de usturoi

  • 4-5 4-5 felii șunculiță afumată

  • 3-4 g 3-4 sare

  • 1 1 linguriță rasă piper

Directions

  • Bate 4 ouă într-un bol, adăugând o linguriță rasă de sare și una de piper proaspăt măcinat.
  • Încinge bine tigaia până când apa sare de pe suprafață, apoi adaugă 60-70 g de unt și sotează o ceapă tăiată cubulețe împreună cu puțină sare pentru a se înmuia mai repede.
  • Zdrobește un cățel de usturoi și adaugă-l la ceapă pentru aromă, apoi îndepărtează usturoiul după ce ceapa este aproape gata.
  • Taie câteva rondele de ardei capia și fideluțe subțiri de varză. Pune varza și ardeiul peste ceapă, amestecă și tasează cu furculița pentru a forma un „blat”.
  • Așază câteva felii de șuncă sau salam peste compoziție, iar apoi întoarce preparatul pentru a-l găti și pe partea cealaltă.
  • După ce l-ai sigilat pe ambele părți, adaugă ketchup sau suc de roșii pe deasupra, felii de mozzarella și cașcaval ras.
  • Pune tigaia la foc mic, acoperă cu un capac și lasă totul să se topească timp de 2-3 minute.
  • Transferă omleta pe o farfurie și servește-o fierbinte pentru a savura textura moale și aroma delicioasă.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Salate

Salată de ardei copți cu dresing aromat la perfecție – Sigur nu ai mâncat așa până acum

Sărbători de Iarnă

Pateu de casă din ficat de pasăre. Rețeta originală de pateu de casă

Prăjituri / Dulciuri

Turtă Dulce cu NUCĂ [DE CRĂCIUN] | Turtă Dulce de Casă | Rețetă Turtă Dulce

Cină / Prânz

Pălămidă pe foaie cu cartofi natur  – De acum doar așa voi găti peștele la tigaie

Mâncare de Paște

Cum se Vopsesc Ouăle de Paște Natural [ROȘU, ALBASTRU, MARO, GALBEN, VERDE]

Ciorbă / Supă / Borș

Supă de Roșii – Supă Cremă de Roșii, preferata celor Mici… și celor Mari

Supa de roșii – nimic nu poate fi mai autentic decât această supă cremă de…

Cină / Prânz

Cu 3 Cartofi și puțin Cașcaval, banalii Cartofi Prăjiți sunt ISTORIE

Prăjituri / Dulciuri

Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.