• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane
Prăjituri / Dulciuri

Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Incredibil de gustoase - Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Incredibil de gustoase – Secretul celor mai pufoase Gogoși Marocane

Recipe by vk

Gogoșile marocane sunt o combinație uimitoare de gusturi și texturi care vă vor cuceri de la prima înghițitură. Cu un interior pufos și un exterior apetisant, aceste delicii sunt o adevărată bucurie pentru papilele gustative. Secretul constă în utilizarea de ingrediente de calitate, cum ar fi făina de calitate superioară, drojdia și tehnica secretă, în stil marocan care conferă un gust exotic și aromat.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 250 g 250 semolina/ griș de calitate

  • 250 g 250 făină albă de grâu, pentru cozonac

  • 700 ml 700 apă

  • 7 g 7 drojdie uscată

  • 1 1 lingură de zahăr

  • 1 1 vârf linguriță sare

  • 1 1 pliculeț de praf de copt

  • 100 ml 100 ulei

Directions

  • Amestecați într-un bol semolina, făina, drojdia uscată, zahărul și sarea.
  • Adăugați treptat apa călduță, amestecând constant cu un mixer vertical sau manual, până obțineți un aluat omogen și fără cocoloașe.
  • Adăugați praful de copt și amestecați din nou pentru a-l încorpora bine în aluat.
  • Acoperiți aluatul și lăsați-l să dospească timp de aproximativ 20 de minute, până începe să formeze bule.
  • Încălziți două tigăi non-aderente la foc mic, ungându-le ușor cu ulei.
  • Folosind un polonic, turnați porții de aluat în tigaia mică, lăsându-le să crească puțin.
  • După aproximativ un minut, transferați clătita în tigaia mare și continuați să o gătiți până devine pufoasă și rumenă pe ambele părți.
  • Repetați procesul până terminați tot aluatul.
  • Serviți gogoșile calde, eventual cu miere de albine deasupra.

Recipe Video

Related Posts

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025

Cea Mai Ușoară Plăcintă Cu Brânză – 3 Pași Simpli, Rezultat Delicios

mai 12, 2025

Rețeta De Halva Pe Care N-ai Încercat-o Încă – Cu Bezea – Halva Meringue

mai 5, 2025

Desertul Care Cucerește Lumea – Rețeta De Tiramisu Original 

aprilie 28, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Ficat la Tigaie – Mănânci până nu mai poți – Salată de ceapă – Ceapă crocantă

Vei fi tentat să mănânci fără oprire! Așa de savuroasă este această salată de ceapă,…

Mâncare de Paște

Vrei O Pască Ușoară Și Rapidă? Încearcă Varianta Fără Aluat – Pască cu brânză

Cină / Prânz

Ghiveci de Legume – Tocăniță de legume chiar și pentru Iarnă – Ghiveci savuros de legume

Acest ghiveci de legume se realizează cu ușurință folosind ingrediente proaspete și bogate în arome.…

Cină / Prânz

Cartofi copți de 2 ori, Cu bacon, ceapă și brânză

Rețete pentru Iarnă

Hrean la Borcan – Cum să pui Hrean ras pentru Iarnă

Hreanul este recunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate, ajutând la tratarea răcelilor și întărind…

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură de casă simplă și rapidă cu lămâie și portocală – Rețetă FRESH

Cină / Prânz

Cea mai FRAGEDĂ Friptură de Pui cu Legume la Borcan

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură cu mere rapidă și super delicioasă

Astăzi am pregătit pentru voi o rețetă secretă pe care cu siguranță nu v-ați gândit…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.