• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Gogoși cu carne – Gogoși pufoase la exterior, suculente în interior
Cină / Prânz

Gogoși cu carne – Gogoși pufoase la exterior, suculente în interior

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Gogoși cu carne

Gogoși cu carne

Recipe by vk

Gogoși cu carne, fără aluat de casă? Da! Această rețetă rapidă și delicioasă îți oferă gogoși pufoase la exterior și suculente în interior, perfecte ca aperitiv sau fel principal. Simplu de făcut și ideale pentru orice ocazie!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 pachete aluat foietaj

  • 600 g 600 carne de vită

  • 1 1 cartof

  • 1 1 ceapă medie

  • 2 2 căței mari de usturoi

  • 1 1 legătură pătrunjel

  • 1 1 linguriță boia dulce

  • 1 1 linguriță rasă fulgi de ardei iute

  • 4-5 g 4-5 sare

  • 1 1 linguriță rasă piper

Directions

  • Într-un bol, adaugă 600 g de carne tocată (vită, porc, capră, oaie, etc.).
  • Adaugă o legătură de pătrunjel verde tocat mărunt, doi căței de usturoi (sau echivalentul unei căciulii mai mici), o linguriță rasă de piper proaspăt râșnit, o linguriță rasă de fulgi de ardei iute, și 4-5 g de sare (după gust).
  • Adaugă o linguriță cu vârf de boia dulce, un cartof ras fin și o ceapă medie tocată mărunt.
  • Sparge două ouă și adaugă-le în compoziție. Amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.
  • Întinde foietajul (aluat gata făcut). Unește cele două bucăți de aluat dacă este nevoie, folosindu-te de făcăleț.
  • Întinde uniform compoziția de carne peste foaia de aluat, lăsând aproximativ 1 cm liber la margini.
  • Rulează aluatul cu grijă, folosind mâinile sau folia de bucătărie. Taie ruloul în segmente egale, formând cilindri de dimensiuni potrivite.
  • Aplatizează fiecare segment fie cu mâna, fie cu sucitorul, astfel încât să obții o formă de gogoașă.
  • Încinge puțin ulei într-o tigaie și prăjește fiecare gogoașă la foc mediu, câte 2-3 minute pe fiecare parte, până devin aurii și crocante.
  • După ce sunt gata, scoate gogoșile pe o farfurie și savurează-le calde.
  • Opțional: Dacă nu folosești folie, presară făină pe blatul de lucru pentru a preveni lipirea aluatului de făcăleț.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Mușchi țigănesc – N-am mâncat niciodată un PREPARAT din PORC atât de delicios! Rețete de Sărbători

Cină / Prânz

 Nu pot lăuda suficient această rețetă – Tocană de fasole verde

Prăjituri / Dulciuri

Colțunași cu Brânză – Chiroste sau RAVIOLI Moldovenești 

Cină / Prânz

Carbonara de Mazăre – Incredibil de gustoasă

Pâine / Covrigi

Mucenici Moldovenești Pufoși cu Nucă – [Sfințișori] de POST 

Prăjituri / Dulciuri

Ruladă cu mere după URECHE – Prăjitură rapidă cu mere

Salate

Salată de roșii tradițională – Nu-i chip să-i reziști, e cea mai bună

Cel mai Simplu și Ieftin Platou cu Brânzeturi gata în 5 minute

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.