• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă
Cină / Prânz

Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Recipe by vk

Aceste pârjoluțe cu conopidă sunt o idee minunată pentru un prânz sau o cină savuroasă și diferită. Poftă bună și succes la gătit!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1,2 kg 1,2 conopidă

  • 2-3 l 2-3 apă

  • 1 1 lingură rasă de sare

  • 500 g 500 carne tocată de vită

  • 1 1 ceapă medie

  • 4 4 căței de usturoi

  • 2 g 2 piper

  • 2 2 ouă

  • 1 1 linguriță boia de ardei dulce afumată

  • 1 1 legătură de frunzulițe de pătrunjel

  • 3-4 g 3-4 sare

  • 50-60 g 50-60 pesmet

  • 300 g 300 făină albă pentru prăjire

  • 1 l 1 ulei pentru prăjire

Directions

  • Fierbeți conopida cu puțină sare până când devine moale.
  • Răcoriți-o sub jet de apă rece și stoarceți-o bine de excesul de apă.
  • Stoarceți ceapa tocată de excesul de apă.
  • Amestecați carnea tocată cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, piperul, boiaua, sarea și ouăle.
  • Adăugați conopida stoarsă și pesmetul, amestecând bine.
  • Formați pârjoluțe din amestecul preparat.
  • Tăvăliți fiecare pârjoluță prin făină.
  • Încălziți uleiul într-o cratiță sau tigaie.
  • Prăjiți pârjoluțele la foc moderat timp de 5-7 minute, până devin aurii și crocante.
  • Scoateți pârjoluțele pe un șervet de bucătărie pentru a scurge excesul de ulei.
  • Serviți pârjoluțele calde, alături de garnitură sau sos preferat.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Post

Fără lapte, fără ou! De astăzi numai așa voi face negresa

Cină / Prânz

Guanciale Făcut în casă – Falcă de purcel Condimentată și maturată

Dacă n-ai avut ocazia să guști așa ceva până acum, te îndemn să încerci această…

Ciorbă / Supă / Borș

Supă cremă de mălai

Borș

Borș acru de casă – Cel mai ACRU borș pe care îl vei gusta vreodată – Fără drojdie, fără pâine

Îți voi demonstra cum poți reconstitui orice borș acru din lume și care sunt pașii…

Cină / Prânz

Rețetă delicioasă de mâncărică aromată de vinete – Gust garantat!

Vinetele sunt sotate în tigaie până când capătă un parfum seducător, apoi sunt combinate armonios…

Rețete pentru Iarnă

Cea mai bună Grăsime de Gătit, Untură de Porc la Borcan pentru Prăjituri

Rețete pentru Iarnă

Vinete cu legume, la borcan – Vinete umplute cu legume, în saramură – Rețetă pentru Iarnă

Aceste vinete umplute cu legume, conservate în borcane pentru iarnă, reprezintă o adevărată desfătare culinară.…

Prăjituri / Dulciuri

Cea mai Fină Ruladă cu căpșuni (fără coacere) – Desert rapid și răcoritor, de vară 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.