• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Secretele celor mai apetisante Ouă Umplute – 5 variante de decor și trucuri
Cină / Prânz

Secretele celor mai apetisante Ouă Umplute – 5 variante de decor și trucuri

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Astăzi vom descoperi toate secretele celor mai apetisante Ouă Umplute! 🥚🐣 Cu 5 variante de decor și trucuri pentru a obține ouăle umplute netede, această rețetă îți va cuceri cu siguranță inima și papilele gustative.

Ouă Umplute

Ouă Umplute

Recipe by vk

Ouăle umplute sunt un aperitiv clasic și versatil, perfect pentru orice ocazie, de la petreceri și evenimente festive până la prânzuri relaxante acasă. Dar cum să le faci ca să iasă perfecte și apetisante? Ei bine, astăzi îți vom dezvălui toate secretele!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • Pentru pregătirea ouălor:
  • ouă

  • apă rece

  • linguriță sare

  • lingură oțet

  • Pentru umplutură:
  • gălbenușuri de ou

  • linguri maioneză

  • 3-4 g sare

  • lingură muștar dijon

  • linguriță muștar dijon boabe

  • 1/2 linguriță piper

  • Pentru decor:
  • felii de ridiche

  • felii de castravete

  • codițe de ceapă verde

  • ardei kapia

  • morcov dat pe răzătoare

  • sfeclă roșie tăiată firicele

  • cimbru lămâios

  • icre de somon (opțional)

  • codițe de usturoi

  • avocado

Directions

  • Pregătirea Ouălor:
  • Ouăle trebuie să fie proaspete și la temperatura camerei.
  • Crăpați ușor partea superioară a fiecărui ou cu o lingură, apoi puneți-le în apă rece cu sare.
  • Fierbeți ouăle timp de 10 minute, apoi răciți-le în apă cu gheață pentru alte 10 minute.
  • Curățați ouăle.
  • Prepararea Umpluturii:
  • Tăiați ouăle în jumătate și scoateți gălbenușurile.
  • Treceți gălbenușurile prin sită pentru a elimina cocoloașele.
  • Amestecați gălbenușurile cu 4 linguri de maioneză, 3-4 grame de sare, o lingură de muștar Dijon, piper proaspăt măcinat și opțional alte ingrediente (castraveți, ridichi, morcovi, sfeclă roșie, ceapă).
  • Folosiți o pungă de patiserie pentru a umple albușurile cu amestecul pregătit.
  • Decorați ouăle cu feliuțe subțiri de ridiche, castravete, morcov, sfeclă roșie sau alte ingrediente la alegere.
  • Așezați ouăle umplute pe un platou și decorați-le după preferințe pentru a oferi un aspect atrăgător.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Pui la cuptor pe pat de legume

Cină / Prânz

Păstrăv la Cuptor cu Ierburi Aromatice | Păstrăv Prăjit Crocant | Păstrăv cu Mămăligă

Rețete pentru Iarnă

Ajvar de Casă – Pastă de Ardei și Vinete Super Aromată

Prăjituri / Dulciuri

Crocant: Baton de Caramel cu Susan și Alune – Rețetă Simplă și Delicioasă

Cină / Prânz

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

Cină / Prânz

Tocăniță de Ciuperci la Cuptor de Post

Cină / Prânz

Mâncare de Pește – Pește [HERING] la Cuptor, pe Pat de Ceapă

Prăjituri / Dulciuri

Rețeta Autentică de Zburăței

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.