• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » ȘNIȚEL din INIMI de CURCAN – Inimi de Curcan Crocante
Cină / Prânz

ȘNIȚEL din INIMI de CURCAN – Inimi de Curcan Crocante

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
ȘNIȚEL din INIMI de CURCAN - Inimi de Curcan Crocante

ȘNIȚEL din INIMI de CURCAN – Inimi de Curcan Crocante

Recipe by vk

Pare a fi ceva nou și interesant pe care nu l-ai încercat până acum! Șnițele de inimioare, o rețetă de snitele făcută cu inimi de curcan. Această rețetă de snitele este foarte ușor de preparat, accesibilă și nu necesită mult timp în bucătărie. Veți vedea că aceste snitele prăjite la tigaie vor fi senzaționale, iar voi și cei dragi veți savura fiecare bucată.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 de inimi de curcan

  • 4 4 ouă

  • 250 g 250 făină de grâu

  • 300 g 300 pesmet auriu sau fulgi de porumb mărunțit în blender

  • 200 ml 200 ulei de fl. soarelui

  • 1 1 linguriță de sare

  • 1/2 1/2 linguriță de piper

Directions

  • Începe prin a pregăti inimioarele de curcan. Curăță-le de partea grasă și de eventualele vinișoare, apoi despică-le în forma unui fluture, îndepărtând cheagurile de sânge. Spală-le bine după tăiere.
  • Bate inimioarele sub o folie alimentară pentru a le aplatiza, astfel încât să nu se rupă în timpul prăjirii.
  • Într-un bol mare, sparge cele 3 ouă și adaugă sare și piper. Amestecă bine pentru a face un amestec omogen.
  • Într-o farfurie mare, adaugă făină și amestecă-o cu sare și piper, pentru a condimenta. Aceasta va fi amestecul pentru învelișul exterior al șnițelelor.
  • Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
  • Trece fiecare inimioară mai întâi prin făină, apoi prin oul bătut și în final prin fulgii de porumb dați prin blender (sau pesmet, dacă preferi).
  • Prăjește inimioarele în uleiul încins până când devin aurii și crocante, cam 6-7 minute pentru fiecare parte.
  • Scoate șnițelele pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei.
  • Serveste șnițelele de inimioare calde, de preferat cu maioneză sau ketchup.
  • Savurează aceste delicioase șnițele de inimioare!

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Hrean la Borcan – Cum să pui Hrean ras pentru Iarnă

Hreanul este recunoscut pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate, ajutând la tratarea răcelilor și întărind…

Salate

Salată Cubuleț – Rețetă ușoară, delicioasă și plină de vitamine

Pregătirea acestei salate este un adevărat spectacol culinar! Secretul acestei salate stă în alegerea celor…

Sărbători de Iarnă

Sărățele crocante cu brânză și semințe

Cină / Prânz

Rețeta de Chișcă Moldovenească | Chișcă Tradițională cu Mălai

Cină / Prânz

Ostropel cu carne de VIȚEL – Rețetă inedită

Cină / Prânz

Ghiveci de Legume – Tocăniță de legume chiar și pentru Iarnă – Ghiveci savuros de legume

Acest ghiveci de legume se realizează cu ușurință folosind ingrediente proaspete și bogate în arome.…

Prăjituri / Dulciuri

Cozonac cu fructe confiate – Un altfel de deliciu pentru Sărbători 

Cozonacul cu fructe confiate este o reinterpretare creativă a clasicului cozonac, care aduce o notă…

Cină / Prânz

Brânză de Casă – SIMPLU și UȘOR – Cea mai bună Brânză de Vaci

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.