Close Menu
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook X (Twitter) Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Dovlecel pane în crustă crocantă –  Un singur ingredient pui și face diferența
Cină / Prânz

Dovlecel pane în crustă crocantă –  Un singur ingredient pui și face diferența

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Dovlecel pane în crustă crocantă -  Un singur ingredient pui și face diferența

Dovlecel pane în crustă crocantă –  Un singur ingredient pui și face diferența

Recipe by Constantin Șef Paul

Azi vă aducem o rețetă care o să vă lase gura apă: Dovlecel pane în CRUSTĂ CROCANTĂ. Este o rețetă rapidă, ușoară și perfectă pentru a transforma dovleceii într-o gustare absolut delicioasă! Acești dovlecei pane sunt ideali ca aperitiv, garnitură sau gustare sănătoasă. Poftă bună!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 dovlecei medii

  • 200 g 200 făină de grâu

  • 200 g 200 pesmet sau panko

  • 50 g 50 parmezan

  • 3 3 ouă

  • 1 l 1 ulei pentru prăjire

  • 4-5 g 4-5 sare

  • 2-3 g 2-3 piper

Directions

  • Tăiați dovleceii proaspeți în felii subțiri. Pregătiți un amestec din făină albă, pesmet sau panko și parmezan ras.
  • Tăvăliți feliile de dovlecel prin făină, asigurându-vă că sunt acoperite uniform. Scufundați feliile într-un bol cu ou bătut pentru a le face lipicioase. Tăvăliți feliile prin amestecul de pesmet și parmezan ras, presând ușor pentru a asigura prinderea crustei.
  • Încălziți uleiul într-o tigaie până devine bine încins. Prăjiți dovleceii până devin aurii și crocanți.

Related Posts

Norișori Din Albuș Cu Cașcaval – Aperitiv perfect și delicios

iunie 17, 2025

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Bunătăți de la Bunica Tinca – Gogoși moldovenești perfect rumenite – Pufoase și delicioase

Combinând ingredientele cu precizie și pasiune, vei descoperi gustul unic al unor gogoși preparate după…

Cină / Prânz

Stufat de Miel cu Stevie – Măcrișul Cucului | Mămăligă la Ceaun și Stufat de Miel

Cină / Prânz

Rață pe Varză – Cum să faci o RAȚĂ SUCULENTĂ la cuptor

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură Oreo fără coacere –  Desert rapid super gustos

Sărbători de Iarnă

Salată de cartofi cu pește – Nu vei mai mânca salate fără pește dacă vei încerca această rețetă

Post

Ciulama de dovlecei de post – O rețetă simplă, gustoasă și incredibil de cremoasă, fără lapte sau smântână

Mâncare de Paște

Drob Aperitiv cu Ficat de Curcan – Savuros și sățios

Cină / Prânz

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată și Smântână [+ ȘMECHERII] 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.