Salată cu Ton Dulce Acrișoară | Rețetă de Slăbit | Ton cu Maioneză și Porumb

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Această rețetă de salată de ton este perfectă pentru un prânz sănătos și sățios. Combină gustul proaspăt al legumelor și fructelor cu textura bogată a tonului și cremozitatea maionezei, creând o experiență culinară plăcută și echilibrată.
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 200-250 g ton (conservă)
  • 1/2 salată
  • 1/2 lămâie
  • 1/2 ardei Kapia
  • 50 g porumb
  • 2-3 linguri de maioneză sau iaurt grecesc
  • câteva feliute de măr
  • 3-4 fire de ceapă
  • 4 roșii cherry
  • sare și piper după gust

Preparare
 

  1. Tăiați mărul în felii subțiri de 3-4 mm, apoi tăiați feliile în bastonașe și cubulețe mici. Lăsați coaja mărului pentru culoare și gust.
  2. Tăiați jumătate de ardei kapia în bastonașe și apoi în cubulețe mici.
  3. Tăiați codițele de ceapă verde în bucăți mici pentru a le folosi în dressing.
  4. Într-un bol, combinați ceapa verde, ardeiul capia, cubulețele de măr, maioneza, uleiul de ton, uleiul de susan (opțional), zeama de la jumătate de lămâie, sare și piper. Amestecați bine.
  5. Într-un bol mare, așezați frunzele de salată, adăugați roșiile cherry tăiate în patru, porumbul și tonul. Amestecați ușor și adăugați dressing-ul peste salată.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.