• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Vinete coapte cu roșii și cașcaval – Aromă intensă și gust irezistibil
Cină / Prânz

Vinete coapte cu roșii și cașcaval – Aromă intensă și gust irezistibil

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Vinete coapte cu roșii și cașcaval

Vinete coapte cu roșii și cașcaval

Recipe by vk

Astăzi vă aducem o rețetă delicioasă și simplă, care vă va face să vă îndrăgostiți de vinete: Vinete la cuptor. Nu veți crede cât de gustoase pot fi, iar rețeta este atât de ușor de urmat încât va deveni rapid preferata voastră!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • Ingrediente pentru vinete la cuptor:
  • 3 3 vinete

  • 2 2 roșii

  • 1 c 1 căciulie usturoi

  • 100-150 g 100-150 cașcaval

  • 120-130 ml 120-130 ulei de măsline

  • 1 1 linguriță sare

  • 1 1 linguriță piper

  • Pentru dress:
  • roșiile la cuptor

  • uleiul atomatizat cu usturoi

  • 2 2 căței proaspeți de usturoi

  • 1 1 linguriță rasă oregano

  • 1 1 linguriță rasă de sare

  • 1/2 1/2 linguriță piper

Directions

  • Începem prin a tăia vinetele pe jumătate și a le așeza într-o tavă de cuptor. Fiecare bucată este aromatizată cu ulei de măsline, sare și piper, pentru un plus de savoare. Adăugăm în tavă două roșii și o căpățână de usturoi îmbibată în ulei de măsline, pentru a infuza aromele perfecte. Gătim totul la 200 de grade Celsius timp de aproximativ 40 de minute, până când vinetele devin moi și delicioase.
  • După ce vinetele și legumele sunt gătite, scoatem pulpa coaptă de la roșii și o combinăm cu uleiul de măsline aromatizat cu usturoi, formând un sos extraordinar. Acest sos îl adăugăm generos peste vinetele coapte, îmbogățindu-le cu o aromă intensă și un gust irezistibil.
  • Pentru un final spectaculos, presărăm cașcaval ras peste jumătățile de vinete și le mai dăm la cuptor pentru încă 10 minute, până când cașcavalul se topește și formează o crustă aurie și delicioasă.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Spectacol în farfurie – Legume cu carne gratinate la cuptor

Post

Pate de ciuperci – Pate vegetal – Rețetă de post

Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient

Prăjituri / Dulciuri

Ștrudel de mere cu migdale – E simplu, aromat și gata în câțiva pași

Post

Combină-le și o să te lingi pe degete – Salată cu cartofi și varză murată DE POST

Cină / Prânz

Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Cină / Prânz

Ciulama de țelină cu cărniță 

Cină / Prânz

Musaca de Cartofi, cu Spanac fără Carne – Un deliciu de la mic la mare

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.