• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Parizer de casă – Dacă știam că se face așa de ușor, îl făceam numai acasă
Cină / Prânz

Parizer de casă – Dacă știam că se face așa de ușor, îl făceam numai acasă

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Parizer de casă - Dacă știam că se face așa de ușor, îl făceam numai acasă

Parizer de casă – Dacă știam că se face așa de ușor, îl făceam numai acasă

Recipe by vk

Acest parizer de casă, realizat din piept de pui, cu supă de legume și agar-agar, nu este doar sănătos, ci și extrem de gustos, perfect pentru orice sandviș sau gustare rapidă. Această rețetă este simplă, rapidă și incredibil de satisfăcătoare, perfectă pentru a fi pusă în sandvișuri sau servită alături de o salată proaspătă.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 piept de pui

  • 60 g 60 untură de pasăre

  • 250 g 250 țelină

  • 3 3 morcovi medii

  • 2 2 cepe medii

  • 1 1 lingură piper

  • 3 3 frunze dafin

  • 10 g 10 sare

  • 2 l 2 apă fierbinte, din care vom păstra 600 ml supă

  • 10 g 10 agar agar

  • 5 g 5 usturoi granulat

  • 1 1 linguriță boia de ardei dulce afumată

  • 200 ml 200 suc de sfeclă

Directions

  • Taie 1 kg de piept de pui în bucăți mici.
  • Încinge 60-70 g de untură de pasăre într-o cratiță.
  • Adaugă carnea și călește-o ușor pe toate părțile, fără să formeze crustă.
  • Taie 250 g țelină, 3 morcovi mici și 2 cepe în bucăți mari.
  • Adaugă legumele peste carne și călește-le 5 minute pentru a elibera zaharurile naturale.
  • Adaugă 50 boabe de piper multicolor, 3 frunze de dafin și 10 g sare.
  • Toarnă 2 l de apă caldă și lasă la fiert 50-60 de minute, până când carnea și legumele sunt foarte fragede.
  • Scoate carnea și legumele din supă, îndepărtând boabele de piper și foile de dafin.
  • Păstrează 600 ml din supa rezultată.
  • Adaugă 10 g agar-agar în supă și fierbe 2 minute pentru activare.
  • Pasează carnea și legumele cu un blender vertical până obții o pastă fină.
  • Adaugă 5 g pudră de usturoi și 1 linguriță boia dulce afumată.
  • Toarnă treptat supa cu agar-agar, mixând continuu până obții o consistență omogenă.
  • Adaugă 1-2 linguri de suc de sfeclă pentru culoare și amestecă bine.
  • Toarnă compoziția într-o sticlă de plastic tăiată sau într-o formă de cilindru tapetată cu folie alimentară.
  • Lovește ușor forma de masă pentru a elimina aerul.
  • Lasă la temperatura camerei 30-60 minute, apoi pune la frigider pentru minimum 6 ore sau peste noapte.
  • Scoate parizerul din formă și feliază-l subțire.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Cozonac Baigli | Cozonac cu Nucă | Cozonac cu Mac | Cozonac Unguresc

Salate

Salată de ardei copți cu dresing aromat la perfecție – Sigur nu ai mâncat așa până acum

Post

Tradiționala Rețetă Românească de COLIVĂ 

Ciorbă / Supă / Borș

Supă Cremă de Usturoi Prăjit în Coajă | Supă de Usturoi Fină și Cremoasă

Prăjituri / Dulciuri

Terci de Ovăz simplu și ușor de făcut – Mic dejun rapid și sănătos

Poți alege să gătești terciul cu lapte sau apă, rezultatul fiind tot timpul o “cașă”…

Post

Nici nu zici că e de post sau vegană, rețetă simplă la îndemâna oricui

Cină / Prânz

Mâncare SIMPLĂ și UȘOARĂ – Rețetă Paste [FETTUCCINE] cu Avocado de DIETĂ

Prăjituri / Dulciuri

Budincă de căpșuni – Desert de vară cu căpșuni

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.