• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura 
Prăjituri / Dulciuri

Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura 

Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura 

Recipe by vk

Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura, o delicatesă care va aduce zâmbete pe fețele tuturor, indiferent de vârstă. Gata într-un timp record, această rețetă este perfectă pentru momentele în care poftiți la ceva dulce, dar nu vreți să petreceți ore în șir în bucătărie. Aceste gogoși pufoase, aromate și incredibil de ușor de făcut, sunt visul oricărui iubitor de dulciuri. Cu un exterior crocant și un interior aerat și moale, ele sunt pur și simplu irezistibile. Și cel mai bun lucru? Nu aveți nevoie de forme speciale sau de multe pregătiri. Tot ce vă trebuie este un bol, câteva ingrediente de bază și… o lingură!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 făină

  • 20 g 20 zahăr

  • 10 g 10 zahăr vanilat

  • 21 g 21 drojdie proaspătă

  • 350 ml 350 lapte cald

  • 4 g 4 sare

Directions

  • Faceți o gaură în mijlocul făinii și adăugați zahărul și zahărul vanilat. Adăugați drojdia proaspătă în centru și amestecați ușor cu făina și zahărul.
  • Încorporați treptat laptele cald, amestecând pentru a activa drojdia. Adăugați sarea pe lateral, astfel încât să nu intre în contact direct cu drojdia.
  • Frământați (sau amestecați) până obțineți un aluat moale și lipicios. Acoperiți aluatul cu un sac de plastic și lăsați-l să crească timp de cel puțin o oră.
  • Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă.
  • Cu ajutorul unei linguri de înghețată (trecută prin ulei pentru a preveni lipirea), luați porții din aluat și le puneți în uleiul încins.
  • Prăjiți gogoșile timp de 3-4 minute până devin aurii și pufoase, întorcându-le o dată pentru a se prăji uniform.
  • Scoateți gogoșile pe un grătar pentru a scăpa de excesul de ulei.
  • Serviți gogoșile calde, simple sau cu dulceață de mere și lapte condensat, după preferințe.

Related Posts

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Spectacol în farfurie – Legume cu carne gratinate la cuptor

Rețete pentru Iarnă

Varză roșie la borcan – Rețetă pentru iarnă – Salată de varză cu morcov, țelină și hrean

Varză roșie la borcan – o rețetă extrem de simplă care se păstrează foarte bine.…

Cină / Prânz

Ciulama de Hribi – SECRETE pentru cea mai Cremoasă Mâncărică de Hribi cu Smântână

Prăjituri / Dulciuri

Desert cu Fructe – Rapid și delicios, super răcoros

Prăjituri / Dulciuri

Crocant: Baton de Caramel cu Susan și Alune – Rețetă Simplă și Delicioasă

Cină / Prânz

„Pizza” Tradițional Românească – Prima „Piță” – Mamă, cum e!

Îmi aduc aminte de tabăra din acel an când am savurat pentru prima dată o…

Cină / Prânz

Iau câțiva cartofi, puțină ceapă, și gătesc la cuptor o cină super delicioasă – Cartofi înăbușiți cu ceapă

Salate

Salată de ridiche neagră cu peşte afumat

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.