Salată de ciuperci cu maioneză

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Această salată oferă o combinație perfectă între gustul aromat al ciupercilor și cel picant al usturoiului, echilibrat de dulceața cepei marinate și cremozitatea maionezei. Este o opțiune excelentă pentru cei care caută un aperitiv simplu, dar sofisticat.
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 400 g ciuperci la borcan
  • 4 linguri maioneză
  • 1 ceapă roșie
  • 1/2 linguriță sare
  • 1 lingură zahăr
  • 2 linguri oțet
  • 4 căței de usturoi

Preparare
 

  1. Tăiați ceapa foarte fin cu ajutorul unei mandoline. Adăugați sarea, zahărul și oțetul, amestecând bine pentru a se topi zahărul și sarea. Lăsați ceapa să se marineze.
  2. Dacă folosiți ghebe la borcan, clătiți-le bine și stoarceți-le într-un prosop de bucătărie pentru a elimina excesul de lichid. Dacă folosiți ciuperci champignon la conservă, le puteți opări în prealabil. Tăiați ciupercile mărunt.
  3. Adăugați ceapa marinată peste ciuperci într-un castron mare. Adăugați usturoiul mărunțit și maioneza de casă. Amestecați bine toate ingredientele.
  4. Verificați gustul salatei și ajustați cu sare sau piper, dacă este necesar.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.