Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Această salată este perfectă pentru un prânz sănătos sau ca parte a unei mese ușoare. Combinația de texturi și arome o face delicioasă și satisfăcătoare. Poftă bună!
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 2-3 mere medii
  • 1/2 sfeclă roșie, medie
  • 1/2 țelină rădăcină, medie
  • 1 morcov mare
  • 1 țijă apio (țelină tulpină)
  • 4-5 linguri de maioneză
  • felii de pâine pentru crutoane
  • 2-3 linguri de ulei de măsline
  • piept de pui
  • maioneză
  • sare și piper după gust

Preparare
 

  1. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
  2. Asezonați fileurile de pui cu sare și piper și prăjiți-le în tigaie până sunt gătite (aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte).
  3. Transferați puiul într-un bol și adăugați coaja de lămâie, zeama de lămâie și coriandrul. Lăsați să se marineze.
  4. Tăiați pâinea în felii subțiri și prăjiți-le în tigaie până devin aurii și crocante. Lăsați-le să se răcească.
  5. Dați morcovul, sfecla și țelina pe răzătoarea mică.
  6. Dați mărul pe răzătoarea mare.
  7. Amestecați toate legumele rădăcinoase și mărul într-un bol mare.
  8. Adăugați maioneza și amestecați bine.
  9. Folosiți un ramkin sau o formă pentru a așeza salata pe farfurie, formând un cerc compact.
  10. Adăugați deasupra bucatele de piept de pui marinat.
  11. Decorați cu ceapă verde, ridichi și crutoane.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.