Close Menu
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook X (Twitter) Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui
Salate

Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui

Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui

Recipe by Constantin Șef Paul

Această salată este perfectă pentru un prânz sănătos sau ca parte a unei mese ușoare. Combinația de texturi și arome o face delicioasă și satisfăcătoare. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2-3 2-3 mere medii

  • 1/2 1/2 sfeclă roșie, medie

  • 1/2 1/2 țelină rădăcină, medie

  • 1 1 morcov mare

  • 1 1 țijă apio (țelină tulpină)

  • 4-5 4-5 linguri de maioneză

  • felii de pâine pentru crutoane

  • 2-3 2-3 linguri de ulei de măsline

  • piept de pui

  • maioneză

  • sare și piper după gust

Directions

  • Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
  • Asezonați fileurile de pui cu sare și piper și prăjiți-le în tigaie până sunt gătite (aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte).
  • Transferați puiul într-un bol și adăugați coaja de lămâie, zeama de lămâie și coriandrul. Lăsați să se marineze.
  • Tăiați pâinea în felii subțiri și prăjiți-le în tigaie până devin aurii și crocante. Lăsați-le să se răcească.
  • Dați morcovul, sfecla și țelina pe răzătoarea mică.
  • Dați mărul pe răzătoarea mare.
  • Amestecați toate legumele rădăcinoase și mărul într-un bol mare.
  • Adăugați maioneza și amestecați bine.
  • Folosiți un ramkin sau o formă pentru a așeza salata pe farfurie, formând un cerc compact.
  • Adăugați deasupra bucatele de piept de pui marinat.
  • Decorați cu ceapă verde, ridichi și crutoane.

Recipe Video

Related Posts

Salata Pe Care O Vei Repeta Toată Vara – Orzo + Castraveți

iunie 2, 2025

Tu știai rețeta asta? Salată Cu Ciuperci, Maioneză Și Usturoi – Super Simplă

mai 22, 2025

Ridichi, Ceapă, Mărar – Salata perfectă pentru Friptură, e gata în 5 Minute

mai 20, 2025

Ai Urzici? Iată cum să faci cea mai sănătoasă și Gustoasă Salată de Urzici

mai 15, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Zacuscă de Fasole boabe – Zacuscă cu fasole pentru Iarnă – Pur și simplu un deliciu

Am pregătit o rețetă pas cu pas pentru zacuscă cu fasole boabe, perfectă pentru a…

Cină / Prânz

Chec Aperitiv – Rețetă gustoasă și savuroasă, te scoate din orice încurcătură

Aceasta rețetă de chec aperitiv se numără printre cele mai bune și te va încânta…

Post

Rețetă de maioneză de post, din pufuleți – Rețetă Vegană

Post

Pate de ciuperci – Pate vegetal – Rețetă de post

Cină / Prânz

Ardei umpluți cu Orez și Ciuperci – Ardei gras umplut – Ia uitați ce bine arată… mi-nu-nat

Te invit să descoperi această rețetă de ardei umpluți fără carne și să îmi împărtășești…

Cină / Prânz

Salată de cartofi copți cu sparanghel – o explozie de arome și culori

Ovo-Lacto-Vegetarian

 Omletă clasică (Gustul copilăriei) cu brânză roșii și castraveți 

Cină / Prânz

Nu te mai saturi de această salată cu pește și cartofi – Vedeta este MACROUL

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.