• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Descoperă Secretul Cotletului Semipreparat: Rețetă Rapidă cu Mirodenii Aromate
Sărbători de Iarnă

Descoperă Secretul Cotletului Semipreparat: Rețetă Rapidă cu Mirodenii Aromate

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Descoperă Secretul Cotletului Semipreparat: Rețetă Rapidă cu Mirodenii Aromate

Descoperă Secretul Cotletului Semipreparat: Rețetă Rapidă cu Mirodenii Aromate

Recipe by vk

Această rețetă de cotlet cu mirodenii este o modalitate minunată de a prepara o carne aromată și suculentă, perfectă pentru diferite ocazii și gusturi. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3,5 kg 3,5 cotlet de porc

  • 100 g 100 sare neiodată

  • 15 g 15 piper boabe

  • 15 g 15 usturoi granulat

  • 15 g 15 cimbru uscat

  • 5 5 frunze de dafin

  • 5 g 5 oregano uscat

  • 5 g 5 coriandru boabe

  • 5 5 boabe ienibahar

  • 3 g 3 fulgi de ardei iute

  • 5 g 5 boia dulce afumată

  • 50-50 g 50-50 zahăr

  • 3 g 3 bicarbonat

  • 1 l 1 apă

Directions

  • Într-un blender sau râșniță, combinați toate ingredientele uscate (sarea, piperul, usturoiul granular, cimbrul, frunzele de dafin, oregano, coriandrul, enibaharul, pulberea de ardei iute, boiaua afumată, zahărul și bicarbonatul de sodiu).
  • Macinați până obțineți o pulbere fină.
  • Frecați cotletul cu amestecul de mirodenii preparat anterior, asigurându-vă că acoperiți uniform toată suprafața cărnii.
  • Înveliți cotletul în hârtie de copt și lăsați-l la frigider peste noapte pentru a se marina.
  • Preîncălziți cuptorul la 100°C.
  • Pregătiți o tavă cu un litru de apă și un grătar deasupra. Așezați cotletul pe grătar.
  • Coaceți cotletul la cuptor timp de 3-3.5 ore sau până când temperatura internă a cărnii atinge 75-80°C.
  • După gătire, lăsați cotletul să se răcească și apoi clătiți-l sub jet de apă rece pentru a elimina excesul de condimente.
  • Păstrați cotletul la frigider pentru încă 12-24 de ore înainte de a-l servi.

Recipe Video

Related Posts

Salată de cartofi cu pește – Nu vei mai mânca salate fără pește dacă vei încerca această rețetă

ianuarie 23, 2025

Kaiser fiert în coji de ceapă – Fără efort, cu multă aromă

ianuarie 23, 2025

Cârnați de casă – Rețeta mea secretă – Simplu de preparat și plini de savoare

ianuarie 16, 2025

O altfel de friptură – Ruladă de purcel cu mirodenii, o capodoperă culinară

ianuarie 16, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Ovo-Lacto-Vegetarian

Sos Tzatziki | Sos Grecesc de Iaurt cu Castraveți

Cină / Prânz

„Pizza” Tradițional Românească – Prima „Piță” – Mamă, cum e!

Îmi aduc aminte de tabăra din acel an când am savurat pentru prima dată o…

Post

Rețetă de maioneză de post, din pufuleți – Rețetă Vegană

Rețete pentru Iarnă

Varză roșie la borcan – Rețetă pentru iarnă – Salată de varză cu morcov, țelină și hrean

Varză roșie la borcan – o rețetă extrem de simplă care se păstrează foarte bine.…

Cină / Prânz

CLĂTITE de FICAT – OCAZIE sau TORT APERITIV de EXCEPȚIE

Post

Supă cremă de praz – Așa bună încât vei uita de orice altă supă

Cină / Prânz

Iau câțiva cartofi, puțină ceapă, și gătesc la cuptor o cină super delicioasă – Cartofi înăbușiți cu ceapă

Borș

Ciorbă de Sfeclă Roșie – de Post | Borș de Sfeclă Roșie | Borș Roșu

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.