• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Din câteva ingrediente a ieșit o explozie de gust – Supă de năut de post
Ciorbă / Supă / Borș

Din câteva ingrediente a ieșit o explozie de gust – Supă de năut de post

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Din câteva ingrediente a ieșit o explozie de gust - Supă de năut de post

Din câteva ingrediente a ieșit o explozie de gust – Supă de năut de post

Recipe by vk

Această supă/ciorbă de năut este perfectă pentru zilele de post și oferă o alternativă gustoasă la clasicul borș sau ciorba de fasole. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 300 g 300 năut

  • 80 g 80 fidea

  • 400 g 400 roșii în suc propriu

  • 3 3 cepe mici

  • 4 4 căței de usturoi

  • 1 1 morcov

  • 1 1 păstârnac

  • 1 1 lingură pastă de tomate

  • 1 1 linguriță pastă de ardei iute

  • 2 2 cubulețe delicat de casă

  • 2 l 2 apă

  • 1/2 1/2 legătură mărar

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 30 ml 30 ulei

  • 5 g 5 sare

  • 1 g 1 piper

Directions

  • Într-o oală, încălziți uleiul de măsline și adăugați ceapa și usturoiul. Sotați-le până devin transparente.
  • Adăugați morcovul și păstrănacul, amestecând continuu.
  • Adăugați pasta de tomate, pastă de ardei iute (dacă folosiți), fideaua și roșiile în suc propriu.
  • Lăsați să se gătească pentru câteva minute, până când fideaua devine translucidă.
  • Adăugați năutul și cuburile de delicat de casă.
  • Turnați apa și lăsați să fiarbă la foc mic până când legumele sunt bine gătite (aproximativ 35-40 de minute).
  • La final, adăugați verdeața tocată și potriviți de sare și piper după gust.

Recipe Video

Related Posts

Cremoasă, Aromată, Delicioasă – Ciorbă de Purcel A la Grec

aprilie 15, 2025

Ciorbă de chimen (de post) – Un preparat extrem de simplu, dar surprinzător de gustos și reconfortant

aprilie 8, 2025

Halva de post – Un desert clasic, dulce și simplu de preparat

aprilie 7, 2025

Salata care umple mațul – Salată de Ceapă cu Bulion și Morcov (de post)

aprilie 7, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Ruladă cu mere după URECHE – Prăjitură rapidă cu mere

Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient

Cină / Prânz

Friptură de Pui la ceaun cu Ceapă și Usturoi – Friptura Moldovenilor de Dietă

Post

VĂRZARI – POALE-N BRÂU CU VARZĂ și BORȘ ACRU | PLĂCINTE MOLDOVENEȘTI CU VARZĂ

Cină / Prânz

Cuib de paste cu carne – Un gust care te va cuceri

Cină / Prânz

Crenvurști de casă – Crenvurști de Pui și carne de Rață

Am decis să îți prezint cum se prepară crenvurștii de pui și de rață. Iată…

Cină / Prânz

Mâncare de Post cu Praz și Măsline – Tocăniță

Rețete pentru Iarnă

Sirop de Soc pentru iarnă – Sirop macerat la rece, din fructe de soc

Rețeta de sirop de soc preparat din fructe de soc este esențială pentru sezonul rece,…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.