• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » MACROU LA CUPTOR | Macrou în Sos de Roșii | MACROU ÎN SOS TOMAT 
Cină / Prânz

MACROU LA CUPTOR | Macrou în Sos de Roșii | MACROU ÎN SOS TOMAT 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
MACROU LA CUPTOR | Macrou în Sos de Roșii | MACROU ÎN SOS TOMAT 

MACROU LA CUPTOR | Macrou în Sos de Roșii | MACROU ÎN SOS TOMAT 

Recipe by vk

Această rețetă de pește la cuptor în sos de roșii este perfectă pentru zilele de post sau pentru cinele ușoare. Macroul, cu aroma sa distinctă, combinat cu sosul de roșii aromat și condimentat, creează un fel de mâncare delicios și satisfăcător.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 1 pește întreg, Macrou

  • 1 1 ceapă

  • 50 ml 50 ulei măsline

  • 50 g 50 pastă de gogoșar sau ardei roșu (se poate face si proaspăt dat în blender)

  • 300 ml 300 suc de roșii

  • 1 1 roșie mare

  • 2 2 căței de usturoi mari

  • 1/2 1/2 linguriță sare

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 1 1 lingură sos de soia

  • 1/2 1/2 linguriță boia de ardei

  • 1/2 1/2 linguriță cimbru

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 1 1 lămâie

  • 1 1 linguriță de zahăr

Directions

  • Într-o tigaie, încălzește uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine translucidă.
  • Adaugă usturoiul tocat, roșiile cubulețe, sucul de roșii, sosul de soia, boia, cimbru, zahăr, sare și piper. Lasă să fiarbă timp de 3 minute.
  • Așază bucățile de pește într-o tavă pentru cuptor.
  • Tornă sosul pregătit peste pește.
  • Presară peste pește pătrunjelul tocat și adaugă feliile de lămâie deasupra fiecărei bucăți.
  • Introdu tavă în cuptorul preîncălzit și lasă să se coacă până când peștele este bine făcut și sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 20-30 de minute, în funcție de cuptor și de mărimea bucăților de pește.
  • Servește peștele fierbinte, decorat cu pătrunjel proaspăt tocat.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Mălai Dulce sau Alivenci -„Chec” cu mălai la cuptor – Un desert pe cât de simplu, pe atât de special

Dacă ești în căutarea unui desert rapid de preparat, cu un gust echilibrat și o…

Prăjituri / Dulciuri

Ciocolata albă a copilăriei, dar cu FISTIC – O ciocolată moale și delicioasă care îți va umple sufletul de bucurie

Cină / Prânz

Învață să prepari pizza broccoli la tigaie – rețetă delicioasă și sănătoasă

Sărbători de Iarnă

Rețetă Rapidă de BACON adevărat! Vei uita să mai cumperi din magazin

Rețete pentru Iarnă

Zacuscă de Morcovi cu Mere – Zacuscă de morcovi fără ceapă

Sărbători de Iarnă

Sărățele crocante cu brânză și semințe

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de cartofi de POST – Acrită cu un ingredient secret 

Cină / Prânz

Pui la Cuptor | Coquelet Umplut la Cuptor | Pui la Cuptor cu Cartofi | Friptură Pui

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.