• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 
Cină / Prânz

Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Mâncărică de cartofi cu SPANAC - Cea mai colorată rețetă de post 

Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 

Recipe by vk

Această Mâncărică de cartofi cu SPANAC transformă ingredientele de bază într-o mâncare complexă și satisfăcătoare, perfectă pentru cei care postesc, sunt vegani sau pur și simplu doresc să încerce o variantă sănătoasă și gustoasă de cartofi prăjiți.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3 3 cartofi mari

  • 200-300 g 200-300 spanac proaspăt

  • 2 2 cepe medii

  • 1 1 morcov mare

  • 5 5 căței de usturoi

  • 3 3 fire ceapă verde

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 60-70 ml 60-70 ulei

  • 1 1 linguriță sare

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 1/2 1/2 linguriță cimbru

Directions

  • Se toacă ceapa și se taie cartofii și morcovii în cuburi de aproximativ un centimetru.
  • Ceapa se călește în ulei încins, cu puțină sare și piper, până devine translucidă și ușor caramelizată.
  • Se adaugă cartofii și morcovii tăiați în cuburi în tigaie, se condimentează cu mai multă sare și piper și se lasă să se prăjească până când devin crocanți și aurii.
  • Când legumele sunt aproape gata, se adaugă spanacul proaspăt și se amestecă bine până când spanacul se înmoaie și eliberează o parte din sucul său, ajutând la deglazarea tigăii și la formarea unui sos delicios.
  • Preparatul se servește cald, garnisit cu ceapă verde și pătrunjel proaspăt tocat, oferind un contrast de texturi și un amestec bogat de arome.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Cel mai simplu desert- Ruladă cu Gem de Zmeură – Un dulce de casă rapid și delicios

Acest desert ușor de preparat, o ruladă delicioasă cu gem de zmeură și un blat…

Compoturi

Compot Zdrobit de vișine – Rețeta nașei mele

Pâine / Covrigi

Aluat de Pâine – EKMEK – Pâine Turcească din Filme Turcești 

Aluatul de pâine este un pic mai diferit față de al nostru. În loc de…

Cină / Prânz

Varză coaptă cu ceafă de porc – Bate tot ce știi la gust

Prăjituri / Dulciuri

Interesanta Rețetă de Mucenici MUNTENEȘTI Fierți cu Nucă

Prăjituri / Dulciuri

Bunătate de odinioară: Cel mai gustos lapte cu tocmagi

Prăjituri / Dulciuri

Rețeta perfectă de Chec de căpșuni – Dulcea ta plăcere în fiecare mușcătură

Prăjituri / Dulciuri

Desert rapid cu cremă de brânză și mac – O ruladă spectaculoasă, perfectă pentru orice ocazie

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.