Savurați diminețile cu delicioșii Cantuccini pentru o cafea perfectă!
Recipe by CristinaCantuccini sunt partenerul ideal al cafelei dvs., deoarece fiecare bucățică se potrivește perfect cu gustul și aroma cafelei proaspăt preparate. Indiferent dacă preferați espresso, cappuccino sau latte, Cantuccini completează și sublimază experiența cafelei, transformând-o într-o plăcere ce nu poate fi ignorată. Găsiți-vă momentele de răsfăț dimineața, alături de acești delicioși Cantuccini și savurați o cafea desăvârșită!
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
700 g 700 făină din grâu dur
200 g 200 migdale
400 g 400 zahăr
10 g 10 praf de copt
1/2 1/2 linguriță sare
coaja rasă de la o lămâie
125 g 125 unt 82% grăsime topit
5 5 ouă
Directions
- Într-un bol mare, combinați făina, migdalele, zahărul, praful de copt, sarea și coaja de lămâie.
- Topiți untul și lăsați-l să se răcească ușor.
- În amestecul uscat, adăugați untul topit și ouăle.
- Framântați aluatul până când devine omogen și vârtos. Dacă este prea umed, adăugați puțină făină.
- Lăsați aluatul să se odihnească pentru 5-10 minute.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
- Împărțiți aluatul în trei părți și formați trei rulouri.
- Plasați rulourile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Presărați zahăr peste rulouri pentru caramelizare.
- Coaceți pentru aproximativ 25-30 de minute.
- După ce au copt, tăiați rulourile pe diagonală în bucăți de aproximativ 2 cm grosime.
- Întoarceți biscuiții în cuptor pentru încă 17 minute, până când devin aurii și crocanți.