• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Tocană de ceapă cu carne de porc – Consistentă și plină de arome autentice
Cină / Prânz

Tocană de ceapă cu carne de porc – Consistentă și plină de arome autentice

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Tocană de ceapă cu carne de porc

Tocană de ceapă cu carne de porc

Recipe by vk

Astăzi vă aduc o rețetă delicioasă și tradițională: Cea mai bună tocană de ceapă cu carne de porc, ideală pentru acele zile în care doriți ceva consistent și plin de arome autentice.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 pulpă de porc

  • 600-700 g 600-700 ceapă

  • 300 ml 300 apă

  • 300-400 g 300-400 roșii

  • 4-5 4-5 ardei copți

  • 1 1 căciulie usturoi

  • 1 1 lingură pastă de tomate

  • 3-4 3-4 frunzulițe dafin

  • 30 ml 30 ulei

  • 5-6 g 5-6 sare

  • 1 1 linguriță rasă piper

  • 1 1 linguriță boia dulce afumată

Directions

  • Începem prin a rumeni ușor cuburile de pulpă de porc într-o tigaie, până capătă o culoare frumoasă și ușor aurie. Apoi, adăugăm apă suficientă cât să acopere carnea. Acum vine momentul să adăugăm ingredientul principal – ceapa! Folosim o cantitate generoasă de ceapă pentru a conferi tocăniței acea dulceață și savoare inconfundabilă.
  • Adăugăm și o căpățână de usturoi tocat mărunt, pentru un plus de aromă, și câteva frunze de dafin, care vor aduce o notă subtilă de condiment. Lăsăm totul să se gătească timp de 20 de minute, astfel încât ceapa să devină moale și să se îmbine perfect cu carnea de porc.
  • După cele 20 de minute, adăugăm pastă de tomate, roșii tocate grosier și ardei copți, pentru a obține o textură și un gust desăvârșit. Nu uităm să adăugăm sare, piper și boia dulce de ardei, care vor completa perfect paleta de arome. Gătim totul pentru încă aproximativ 20 de minute.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Parizer Pane – O rețetă simplă și gustoasă care trezește amintiri din copilărie

Cină / Prânz

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

Cină / Prânz

 Piftie de Porc [ LIMPEDE și FĂRĂ GELATINĂ ] | Răcituri de Porc [ ȚAPENE ]

Post

Supă cremă de praz – Așa bună încât vei uita de orice altă supă

Cină / Prânz

Cartofi Țărănești la Cuptor – Cartofi la cuptor cu Șuncă, Ceapă, Usturoi – Nemaipomenit!

Combinația cu șunca, ceapa și usturoiul a dat o savoare desăvârșită întregului preparat. La final,…

Cină / Prânz

Pate vegetal de fasole roșie – Cremos, sănătos și plin de savoare

Cină / Prânz

Drob de Miel Pentru Paște | Rețeta Tradițională de DROB | Drob de Miel cu Ou

Rețete pentru Iarnă

Tocană de legume cu orez și dovleac plăcintar – Savuroasă, perfectă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.